Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először dildóval? gáz pasik ne írjatok nem tetszik nektek tisztában vagyok ezzel ezért írom hogy ne írjatok
Figyelt kérdés
2023. nov. 17. 19:05
1/15 A kérdező kommentje:
18N
2023. nov. 17. 19:05
2/15 anonim válasza:
Ha a műbrokit is úgy kezeled, mint a helyesírást, hozzá se fogj. Műfxsz a műnőknek való!
F, 75
3/15 anonim válasza:
Zavaros a kérdés.
Attól, mert feldugsz egy dildót a puncidba, átszakadhat a szűzhártya, jó eséllyel át is fog és még ugyanúgy szűz maradsz. Lehet már sport közben is elveszítetted a szűrhártyádat.
Ha meg análisan csinálod, akkor van előnye, hogy megtapasztalod milyen így, kicsit szoktatod magadat hozzá stb.
4/15 anonim válasza:
Ha elöttem csinálnád nekem tetszene!
6/15 anonim válasza:
Mi a kérdésed? XD
18 éves lányként én szégyellem magam a helyedben, nagyon sötétnek tűnsz.
7/15 anonim válasza:
Itt egyedül te vagy gáz, mi szilárdak vagyunk, tehát szilárd meggyőződésünk, hogy az IQ-d megegyezik az életkoroddal.
8/15 anonim válasza:
18 évesen ilyen ostobának lenni szégyen... Mi a kérdésed? Erre azt mondanám, hogy az ilyen gáz libák, meg ne írjanak ki kérdést, mert senki se kíváncsi a az agybéli hiányosságaidra...
9/15 anonim válasza:
Hülyeség! Attól, hogy dildóval vagy bármi mással átszakítod a szűzhártyádat, attól még szűz maradsz! Egészen addig amíg egy valódi hús-vér farok nem jár benned!
És ettől még nem biztos, hogy az első dugás nem fog fájni!
10/15 anonim válasza:
Annyira vagy 18N mint én kb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!