Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. hány percig bírja a pasi a behatolást?
Elsősorban lányok válaszára lennék kíváncsi, hogy kb. mennyi időre van szükségetek, a behatolást követően, hogy el tudjátok élvezni.
Életkort írjatok légyszíves! Köszönöm!
Ez változó. Parom simán kihúzza másfél óráig, de volt hogy a fürdőben esett nekem, es amég a totyogó elindult meg beért a konyhából a fürdőbe, mar végeztünk is. Momdjuk ez nem annyira élvezet volt mint inkább jó móka, bar ő ennyi idő alatt is eltudott menni.
Egyébként én az olyan 10-20 perceket szeretem.
Még sosem élveztem el csak a dugástól és szerintem nem én vagyok az egyetlen nő ezzel. Mindenki úgy meglepődik rajta, mintha csoda lenne, de én meg őszintén nem hiszem el, hogy az első lennék bárkinek ezzel...
A lényeg az, hogy egyáltalán nem érdekel, hogy mikor megyek el, mert a szex orgazmus nélkül is nagyon jó. (Perszer orgazmus se rossz ha van, pl. ha kinyalnak.)
Szóval nekem pl. az számít, hogy tudjuk ismételni meneteket, főleg, ha gyorsabban elélvez. De egy másfél órás szex már elég jól kielégít akkor is, ha nem volt orgazmus, illetve 3-4 menet már eléri ezt szintén.
Én 5, nagyon max 10 percet bírom a behatolást. De van olyan is, hogy 2 perc alatt elsülök, ha tele vagyok, de ezt hagyjuk inkább.
Barátnőm szerencsére legalább egyszer mindig elmegy ettől is, de sokszor 2-3 is összejön neki, ha nagyon jóvolt az előjáték. 2 orgazmus után pedig már nagyon érzékeny lesz a csiklója, úgyhogy nem is bírna többet, még ha én bírnám is. Ez bőven elég mindkettőnknek, fizikailag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!