Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éreztétek úgy, hogy tini...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek úgy, hogy tini éveid voltak a legszebbek?

Figyelt kérdés

12 éves koromban veszítettem el a szüzességem egy 13 éves lánnyal.

A közhiedelemmel ellentétben nem romlottak se nekem, se neki a jegyeim. Sokat tanultunk, pusztán annyi változott, hogy sokat szexeltünk a mosdóban, vagy elhagyatott helyeken.

Én belé szerettem, de Ő nem szeretett belém. Csupán szexelni akart. Ezt tudtam, de reméltem, hogy idővel belém szeret. Nem így lett, mert 2 évre rá bele szeretett egy másik srácba.

Nekem ez irtó rosszul esett, és megpróbáltam visszakapni, de lekoptatott. Ekkor döntöttem el, hogy nem akarok senkibe bele szererni, csak szexelni. Mire kijártam az általánost, már jó pár lánnyal enyelegtem.

Közép suli már nem volt ilyen egyszerű, de az egyik ottani lány volt az első aki felvitt a szülei lakására és először ágyban lehettem vele amíg a szülők elmentek.

Szóval nagyon jó volt.

Viszont itt kezdődik a lehetséges mellékhatás. 😔

24 éves vagyok, és már nem annyira sikeres. Dolgozom, pénzem van, és szerintem rosszul sem nézem ki.

Nem tudod miért nincs barátnőm, de azt tudom, vagyis érzem, hogy még mindig szexinek tartom a 14-15-16-17 éves lányokat.

Szerintem ez a múltból fagad.

Őszintén... Ti is éreztetek már hasonlót?

2023. nov. 17. 10:35
1 2 3
 11/26 anti paladin ***** válasza:

Ja, éreztem, aztán rájöttem, ez csak fejben dől el.

Egyébként meg sztem csak annyi a sztori, hogy az ember ahogy öregszik/tapasztal úgy veszít el darabkákat ám azt pótolni már nem annyira szokás.

Én 37 évesen fejben még mindig kb. 20on évesnek érzem magam ám ezért rendesen dolgoznia is kell magán az embernek.

2023. nov. 17. 14:13
 12/26 anti paladin ***** válasza:
Ja és igen, a 18-20-as csajokat diszkréten még mindig megbámulom de nincs az az isten hogy a kozelembe engedjem őket, legalább 3 lépést mindig megtartom.
2023. nov. 17. 14:14
 13/26 anonim ***** válasza:

"Nem tudod miért nincs barátnőm, de azt tudom, vagyis érzem, hogy még mindig szexinek tartom a 14-15-16-17 éves lányokat."

nem értem a nehézséget. a huszonévesek közt, de főleg huszonév elején elég sok olyan csajt találni, akit elsőre középiskolásnak tippelnél, külsőre is, viselkedésre is. keresgélj köztük.

2023. nov. 17. 16:01
 14/26 anonim ***** válasza:

Piszkaltak, aláztak, elnyomtak. Azóta szorongok. Sose volt párkapcsolatom, még csak rám se néz senki valószínűleg azért mert a személyiségem se fejlődött ki teljesen és 0 a kisugárzásom.

Szóval nem hiszem hogy ezek voltak a legjobb éveim.

2023. nov. 17. 16:49
 15/26 anonim ***** válasza:
Tini koromban zúgott ház attól, hogy a szüleim veszekedtek. Kevés barátom volt, piszkált a többi gyerek, a csajok pedig rám sem néztek. Nem hiányzik.
2023. nov. 17. 20:17
 16/26 gabor49 ***** válasza:
igen mint az emberek nagyresza a tinikor a legszebb
2023. nov. 18. 05:39
 17/26 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem csak 18 évesen jött össze a szex, de addig is nagyon szép volt az egész. Nagyon szépek voltak a lányok ebben a korban, flörtöltünk rengeteget, szórakozás, de még senki se vette ennyire halálkomolyan az életet, mint felnőttkorban, és emiatt nem volt ennyi frusztráció sem. Én olyan 23 éves koromig nagyon szép időszakot éltem. Ekkor végeztem az egyetemmel. Utána még 26 éves koromig szórakozás, és aztán a komoly párkapcsolat beléptetett a felnőtt unalmas életbe. Nem panaszkodok,nagyon boldogok vagyunk, de érzem én is, mennyire megváltozott minden. Nincs is kedvem már elmenni buliba, stb. 28F
2023. nov. 18. 07:26
 18/26 anonim ***** válasza:

Ronda voltam, aláztak. A kutya se nézett rám és ez a mai napig nem változott.

Régen kicsit rosszabb volt mert nyíltan kinevettek és megaláztak. Ahhoz képest most jobb.

2023. nov. 18. 08:08
 19/26 ZsocaLatex&PVC ***** válasza:
Igen sokat fantáziálok a gyerekkoromról,mert én is tiniként sokat szexeltem a barátommal,pedig azt se tudtuk mennyi kettő meg kettő,viszont egymás bugyijába voltunk amint volt egy kis időnk!Azota is tartjuk a kapcsolatot barátok vagyunk és emlékezünk.Kiváncsi vagyok,hogy akinek meg adatik mostanában hogyan éli meg,remélem sokan és nagyon élvezik!
2023. nov. 18. 08:30
 20/26 anonim ***** válasza:

Meglepődve olvasom hogy gyerekként mennyien szexeltek.

Én még felnőttként se érzem magam elég érettnek a szexhez.

Tudom hogy minden ember más, csak fura.

2023. nov. 18. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!