Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmennétek olyan rosszlányhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek olyan rosszlányhoz aki a munkahelyeden megszokott fordulni?

Figyelt kérdés
Ahol lakom kinéztem egy rosszlányt akihez elakarok akartam menni. Mondjuk azt hogy egy boltba dolgozom és valahonnan ismerős volt már. Tegnap viszont láttam és biztos hogy nem először volt már ott vásárolni. A bolt az kicsi max 2 fős személyzet. Ti elmennètek hozzá ezek alapján egy alkalomra?
2023. nov. 16. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
6%
Hihetetlen, hogy kurvákra vagy ráfanyalodva, de még azok között is neked vannak "igényeid", mert válogatsz. Menj, csináld, ez nem elméleti kérdés, hanem gyakorlati.
2023. nov. 16. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne mennék !
2023. nov. 16. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
#1-es: fizet egy szolgaltatasert, miert ne lehetnenek igenyei??? Vagy neked mindegy, ha peldaul fodraszhoz mesz, hogy milyen hajat vag neked?
2023. nov. 16. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Lehet nem fog tobbet abba a boltba menni vasarolni, de mivel gondolom nem te vagy ott a tulaj, ezert neked ez ugyis mindegy.
2023. nov. 16. 14:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Simán. Utána majd ha újra jön, megkérdezheted milyen napod volt? Lefárasztottak a vendégeid?
2023. nov. 16. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
33%

Mitől félsz?

Hogy elmondja,milyen kicsi a f.szod,vagy,hogy körülmetélt?

2023. nov. 16. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az lenne izgi ha kiderülne egy kolleganőmről, vagy ha nem is közvetlen kollega, de egy épületben dolgozunk és látásból ismernénk egymást. Azrán igénybe venném a szolgáltatását, milyet nézne meg utána munkahelyen hogy viselkedne :D
2023. nov. 16. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!