Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam fel az új pasimnak, hogy én kicsit durvábban szeretem a szexet?
Azt meséld már el, hogy hogy a fe.nébe tudtok szexelni, ha nem kommunikáltok?
Az altestedet meg mered mutatni neki? De hogy elmond mi a vágyad az ciki?
Lehet én vagyok már őskövület, de én azt vallom először a bizalom és kommunikáció legyen meg a kapcsoltban, utána a szex.
Mit takar a durvábban?
Keményebben gyorsabban csattogósan?
siman csak mondd el neki, hogy csinalja melyebbre, kemenyebbre, gyorsabban, mittomen
vagy csak kezdd el iranyitani a kezet, esetleg valts te nagyobb tempoba es mutasd meg neki, hogy mennyire elvezed, ha intenzivebben csinalja.
vezesd at bele, ne durr bele a kozepebe, hogy figyelj Peti, tok ugyes meg cuki vagy, de en ugy szeretem, ha 120 bpm-mel toljak a puncim mint egy legtoro kalapacs..
akkor tuti elveszed a kedvet. de menet kozben siman ra lehet adni a kakaot.
Mostani csajom azt csinálja,hogy kacérkodik,hogy úgysem csinálhatod ezt meg azt,pl.nem veheted el a popsim megkötözve,meg hasonlók.Egy ideig elsiklottam felette,de aztán felvettem a kesztyűt.
Le sem tudom vakarni magamról mióta úgy használom,mint egy kurvát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!