Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam fel az új pasimnak, hogy én kicsit durvábban szeretem a szexet?
Szerintem azért gyengéd, mert figyelni szeretne rád :) Ha elmondod neki, hogy neked valójában mikor mi esne igazán jól, mit próbálnál ki vele, idővel biztosan belejöttök majd mind a ketten.
Beszéljetek a szexről, ne csak csináljátok :)
"pasik a szóból értenek, és nem az utalásokból"
Bocsánat az offtopikért: ez teljesen így van, de jegyzőkönyvbe megjegyezném, hogy a nők sem értik egymás utalásait. Pontosabban állandóan félreértik, meg ott is utalást keresnek, ahol nincs.
Vad, extrém szexet kedvelem. Csapja a lovak közé vagy lecserellek egy vehemensen, vadabb pasira!
Domináns Férfi vagyok és azt tudom hogy ha nincs a génjeibe olyan vágy amit te szeretsz akkor megette fene az egészet. Találkozzunk és megadom neked amire vágysz!
Domináns szadista férfi vagyok!
írj egy fogalmazást de figyelj oda hogy a bevezetés és a befejezés rövid legyen
tárgyalás része legyen hosszú
Jézusom, miért nem mernek az emberek kommunikálni a párjukkal? Én már első alkalommal szóltam volna, mert ha nem tetszik neki, úgyse lesz tartós kapcsolat, minek finomkodjak?
N
"Jézusom, miért nem mernek az emberek kommunikálni a párjukkal?"
Rém egyszerű: mivel ők maguk sértődékenyek, és kritikának vesznek mindent, félnek a konfliktustól, hogy a másik megsértődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!