Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Féltékeny lennél, önbecsülésed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny lennél, önbecsülésed megmaradna, ha 14 centis farokkal, többesben avval szembesülnél, hogy feleséged lazán befogad nagy méretet és még a mélytorkozás is megy neki, sőt, élvezi?

Figyelt kérdés

Alapvetően nincs problémánk a kapcsolatunkkal, jól megvagyunk. Szexben is jók vagyunk együtt. Épp azért mertünk belevágni a hármasba, négyesbe, mert izgat mindkettőnket és ettől nem romlott el a viszonyunk, nem vagyunk féltékenyek. De azon kaptam magam, hogy engem mégis zavar ez a méretkérdés. Eddig nem voltak ilyen problémáim. Több barátnőm volt, egyikkel sem volt gond a szex, így komolyan fel sem merült bennem a méretkérdés.

Szex közben nem agyaltam ezen, de utólag elgondolkodtató. Ha befér neki a nagy a puncijába és orálisan is, és láthatóan élvezi is, akkor vajon elég neki az enyém?

2023. nov. 15. 16:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
65%
#18 s kit viszel a négyesbe magaddal, saját magad és a markod? 😂 bocs, de ilyen hozzáállással elég nehéz lesz bármiféle többes mókához csatlakoznod...
2023. nov. 16. 20:02
 22/31 anonim ***** válasza:
93%

18 vagyok

A nőmet viszem képzeld,aki nyitott ilyesmire,bármennyire is hihetetlen számodra.

2023. nov. 16. 20:20
 23/31 anonim ***** válasza:
31%

Nincs ezen mit szépíteni gyerekek. A nagy pénisz a jó, a kicsi nem. Persze, szokták hangoztatni a bullshiteket, hogy nem a méret a lényeg, meg blablabla. De igen, alapvető tényező. Aki fel tud mutatni egy 17/4 farkat, annak a nője örülni fog, jobb lesz a szex, magabiztosabb lesz az életben, férfiasabban fogja érezni magát.

Sajnos nekem sincs túl nagy (pedig még magas is vagyok!). Bele kell törődni, hogy hol vagyunk a tápláléklancban. Feleségem nekem is szokta néha mondani, hogy tökéletes, pont megfelelő, de nem hiszek neki.

Nem hiszek neki, mert szex közben nem ezt tapasztalom. Mert rendszeresen kicsúszok belőle, amikor ő is elkezd rámozogni. Érzem én, hogy akarná még jobban érezni... csak hát a fizikai adottságaim határait én sem tudom átlépni. De tudom, hogy egy nagyobb farokkal már rég orgazmusa lett volna.

Mi a megoldás? Bele kell törődni abba ami van, és le kell sz*rni, hogy mi a jó a nőnek. Mert ha ezen kezdesz el agyalni, az annyira megöli a lelked, hogy utána már fel sem fog állni.

Én biztos nem hagynám, hogy más férfi dugja. Akkor sem, ha más méretét jobban élvezné. Ki van zárva. Örüljön annak, ami van.

2023. nov. 19. 10:17
 24/31 anonim ***** válasza:
87%
23 te egy igazán megcsömörlött ember lehetsz... Én a 16ossal is úgy meg tudom spricceltetni a párom ahogy a 20as se tudta mert nem tudta mi a trükkje.... 3-4cm nem a világ emberek. Az egy makknyi hossz. Gondolkodjatok már. A jó dugás felé fejben dől el. Aki lúzernek gondolja magát az is lesz. Nem mondom hogy nem számít a méret, de 14el már nem megugorhatatlan a dolog.
2023. nov. 21. 20:26
 25/31 anonim ***** válasza:
37%

Imádom, amikor valaki leszólja mások komplexusait, miközben neki "csak" 16 van.

Ez a téma is tipikus példa arra, hogy az emberek képtelenek megérteni azokat a problémákat, amelyekben nem érintettek.

Kívánok neked egy 12-est, utolsó.

2023. nov. 22. 06:09
 26/31 anonim ***** válasza:
86%
25 nem leszólom a komplexusát, mindenki úgy szorong ahogy akar. 16al nem vagyok érintett? 😂 Hát ki ne akarna nagyobbat, de ez van. Meg kell tanulni használni. Egyszer egy igazán eleresztett csávó mondta nekem egy többes alkalmával, (akinek épp nem állt fel) hogy meg kell tanulni fasz nélkül is baszni. Aztán három csajt ujjazott úgy meg, hogy visitoztak. Szóval hozzáállás kérdése az egész. Nem attól lesz valaki egy latin lever hogy nagy a bré. Én is érintett voltam ebben a szorongásban, sőt most is az vagyok néha de ez nem segít semmi sem.
2023. nov. 22. 07:32
 27/31 anonim ***** válasza:
62%

16 centivel könnyű. Pl. 12 centivel már nem ezt írnád. 3-4cm pedig nagyon sokat számít.

2023. dec. 1. 15:16
 28/31 anonim ***** válasza:
87%

Csinálad nekei popsiba!

Oda a kisebb jobb!

2023. dec. 2. 17:29
 29/31 anonim ***** válasza:
92%

#28 Nőre válogatja! ;-)

Nejemnél működik a tipped, ha előttem nem tolja be más a nagyobb méretet. Szerencsére masztizásnál popsiba nem tol nagyot. Puncbiba viszont élvezi a nagy dildót. Azt be szoktuk tartani, ha én is be akarok menni, akkor előtte nem megy oda nagy, ne táguljon.

Persze, a tágításban is van izgalom! ;-)

2023. dec. 2. 17:58
 30/31 anonim ***** válasza:
73%
A férjemnek kb. 13 cm-es farka van. 2-3 havonta járunk swingerbe, ahol azért előfordul, hogy nagyobb szerszámmal is találkozok. Neki soha nem okoz ez problémát. Nekem pedig akkor is Ő a legjobb, ha egy pár centivel kisebb is a farka.
2023. dec. 6. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!