Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny lennél, önbecsülésed megmaradna, ha 14 centis farokkal, többesben avval szembesülnél, hogy feleséged lazán befogad nagy méretet és még a mélytorkozás is megy neki, sőt, élvezi?
Alapvetően nincs problémánk a kapcsolatunkkal, jól megvagyunk. Szexben is jók vagyunk együtt. Épp azért mertünk belevágni a hármasba, négyesbe, mert izgat mindkettőnket és ettől nem romlott el a viszonyunk, nem vagyunk féltékenyek. De azon kaptam magam, hogy engem mégis zavar ez a méretkérdés. Eddig nem voltak ilyen problémáim. Több barátnőm volt, egyikkel sem volt gond a szex, így komolyan fel sem merült bennem a méretkérdés.
Szex közben nem agyaltam ezen, de utólag elgondolkodtató. Ha befér neki a nagy a puncijába és orálisan is, és láthatóan élvezi is, akkor vajon elég neki az enyém?
Kedves kérdező! Szerintem a 10-es nagyon jól megfogalmazta a dolgot! Azzal egészíteném ki, hogy ha 19 éve együtt vagytok, akkor a feleséged már nagyon jól tudja, hogy mit választott és kapott veled -ennek ellenére veled próbálta ki a többest. Megadtál neki egy olyan pluszt, ami még erősítheti a kapcsolatotokat.
Ne agyald túl! Ha kevés lennél neki, 19 év alatt kiderült volna. Ez a mostani eset valószínűleg csak az örömökről szólt nála.
Van egy ötletem: ha zavar a nagyobb méret, szervezz többest kisfarkúakkal. Vajon velük is élvezni fogja?
Egyben jelentkeznék is...
Tudod barátom kétféle ember van ezzel kapcsolatban. Van a szorongó, vesztes típus, akit zavar hogy másnak mekkora mérete van és állandó kétségek gyötrik. S van a határozott, magabiztos, sikeres típus, aki úgy van vele, hogy jöjjön csak a méretes mert érzed, tudod hogy jobb vagy náluk, veled marad, téged szeret akkor is mert túlteszel rajtuk s ez büszkévé teszi. Döntsd el, hogy melyik típusba akarsz tartozni!
Ha az előbbi vagy akkor ne csináljátok a többest, szorongj otthon állandó kétségek között gyötrődve, hogy mikor lécel le, lép félre a párod. Ha utóbbi vagy, akkor húzd ki magad, legyél büszke, s söpörd be az elismerést hogy te bizony ezt is megadtad a párodnak, ezzel is többet tudsz nyújtani neki mint mások (akik monogám kapcsolat mellett tették le a voksukat).
Na melyik akarsz lenni?
Istenem! 19 éve élnek együtt, ráadásul jól, van egy bevállalós aranyos felesége, az égvilágon semmi baja, erre kitalálja hogy kicsi a pöcse!!!
Beszarok az ilyen alakokon! Nincs baja, hát csinál magának!:)
Néha én is igénylem a nagy dorongot, de eztán az elég is egy pár hónapig...
Az análist kifejezetten a szerényebb farkincákkal szeretem!
Minden pasi találja meg azt, amiben a legjobban tud teljesíteni!
Te jó lehetsz a matracon, mert az asszonyod 19 év után sem rúgott ki...:))) Nyugi, nem neked kell foglalkoznod a farkak méretével, arra ott az asszonyod. Aki a tiéd!!!
Az ember számít, nem a mérete. Attól még ugyanolyan jó lehet veled, nem csak a behatolás számít a szexben. A hozzáállás vagy a nyalás vagy más miatt élvezem valakivel, vagy mert az, akivel szeretném csinálni.
Volt olyan, aki sikításig tudott kefélni a 17 centis farkával, de azon kívül semmit nem adott hozzá. Se előjáték, se ölelkezés, semmi és 4 alkalom után mondtam, hogy nem érdekel, ne találkozzunk. Mert összességében nem volt jó, nem adott semmi plusz. Csak a méret, csak a dugás egyáltalán nem elég.
ez a büszkeség... ne ez irányítson szerintem.
a nőket sztem csak az ezzel való hisztizés zavarja.. meg pasi egó legtöbbször.
nem csak a méret számít.. lehetsz szexi anélkül is hogy 18 centis farkad van.
gyúrsz kicsit hasra, bicepszre.
és ennyi
Kèrdező:
Persze, hogy tetszett neki a nagyobb dàkò, de nem azèrt mert nagyobb, hanem mert màs mint a tièd.
A többes szex arròl szòl, hogy less ès èrezz màr kinèzetű ès mèretū puncit ès farkat.
Mint ahogy nőben is van tàg meg nagyon szűk ùgy pasiban is eltèrő mèretek vannak.
Legjobb ha elmondod neki mit èrzel màs különben benned fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!