Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti hogy álltok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogy álltok a popsinyaláshoz?

Figyelt kérdés
Tényleg undorítónak tartjátok, hogy puncinyalás közben kicsit a popsi felé is kalandozzatok?

2023. nov. 13. 19:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
58%

30-as,hogy én szingli pasiként miért nem találok ilyen,vagy hasonló nőt,akár érettebbet is...?

Pedig imádom az adott nőt kényeztetni mindenhogyan maximálisan!!!

Számomra a nő elélvezése,gyönyöre a legfontosabb!!!

2023. dec. 5. 05:29
 32/36 anonim ***** válasza:
53%

Lehet van abba valami, hogy mindig hasonló nőt találunk, én meg olyan nőt nem találok aki szereti az analt, viszont nálam minden csaj szeret szopni és nyelni.

2023. dec. 5. 13:41
 33/36 anonim ***** válasza:
68%

Én imádom. De csak is nőnek.

Órákig tudnék így kényeztetni. Punci,popó felváltva.

Ha van itt nő aki szereti, írhat.:)

2024. jan. 19. 03:35
 34/36 anonim ***** válasza:
68%
Én is szeretem ott kényeztetni a partneremet. Sok nő furcsálja, idegenkedik tőle vagy undorítónak tartja, pedig nem próbálták. Érdemes szerintem kipróbálni ha a pasi szívesen csinálja, én eddig nem kaptam panaszt rá 😊
2024. ápr. 11. 17:18
 35/36 anonim ***** válasza:
53%

Imádok puncit nyalni, de szeretek elkalandozni a popóhoz is akár hosszabb időre 😁

Sajna csak egyszer volt olyan, hogy miután elélvezett a hölgyike utána egész sokáig nyalhattam a popót is🤤🤤

Kár, hogy sokan nem szeretik, pedig szívesen csinálom😯😊

2024. ápr. 12. 20:29
 36/36 anonim ***** válasza:
53%
Szeretem, szóval valaki igazán az arconra ülhetne már, vagy csak engedjen utat hozzá amikor éppen szeretné 😊
2024. ápr. 19. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!