Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok számotokra izgató a popsinyalás?
Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 14:58
5/11 anonim válasza:
Erdekes nekem eddig minden csaj kinyalta a fenekemet, bar lehet hogy ok nem elveztek, en igen, hahahaha.
6/11 anonim válasza:
Nálam alap, hogy a nők is kinyalják a seggemet. Nagyrészük minden további nélkül kényezteti a seglyukamat, de el is várom amúgy.
Én úgy szeretem, hogy négykézlábra állok és a nő hátulról kényezteti az ánuszomat a nyelvével, közben meg veri/feji a farkam.
58F
8/11 anonim válasza:
Jol nyomod 6os! En az agy szelen szoktam ulni, a no elottem terdel es szopja a farkam, aztan ha felhuzom a labaimat, ezzel jelzem neki hogy ideje atternie a seggemre.
9/11 anonim válasza:
Nekem még nem nyalta a popsim lány, de ha lenne érdeklődő írhat.
19f vagyok
10/11 A kérdező kommentje:
Én úgy értettem, hogy a pasi nyalja ki a csaj popsiját. De persze valóban visszafelé is működik annál, akinek ez bejön.
2023. júl. 27. 05:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!