Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a popsinyalás terén képben van,válaszolna? Hogyan kell és mire figyeljek oda? Tippek?
Én egyszer egyik volt barátnőm fenekét , alaposan ki nyaltam .
Szét feszítettem a kezemmel a popsiját , majd ameddig csak be tudtam dugni a nyelvemet a popsi lyukába , addig bele dugtam és iszonyatosa tempóval kezdtem nyalni , körbe is . Nagyon fel voltam ettől izgulva , talán ezért is volt a rohanó tempó .
Aztán egyszer csak , nagyon keserű lett a szám íze , de akkor már éreztem a kakinak a szagát is .
Gyorsan fogtam egy papír zsebkendőt és meg töröltem a nyelvem és a szám .
A papír zsebire pillantva , azt láttam hogy azon igen barnás el színeződések vannak . Ezt követte egy alapos száj öblítés , majd hányinger !
Soha többé nem próbáltam az óta .
5-ös egy troll.
Hacsak nem kell kakilni, nincs ott semmi. Az meg alap, hogy előtte elmegy valaki wc-re. Odaguggol a fürdőkádba kicsit bedugja az ujját és kimossa a sggét.
A tisztaságról nem ejtenék szót ,mert az alap kell legyen.Én ki szoktam nyalni a popsit ,közben a farkát verem.Majd abbahagyom ,aztán szép lassan ismet verem neki.Simogatom, nyalom a gátat a popsinyílás felett,majd visszaterek a nyílásra.Körkörösen finoman kezdd el, és néha tarts kis
szüneteket.
23l
5-os már pedig nem mondott butaságot. Ha szo szerint bedugod a nyelved bentra, akkor a nyál bizony feloldhatja az ott maradt legminimálisabb dolgot. Igen, a végbélben alapbol nem marad urulék, azon csak átmegy a cséklet, de azért a falán ott van valami kis minimális maradék, esetleg elszinezodés, és azt a bekerult nyál és nyelv feloldhatja. Ezért epp elofordulhat olyan dolog, amit leírt az 5-os.
Ha már a nyalni akarjátok a feneket, elotte mossa meg a másik minél alaposabban, és nyalásnál pedig csak kivolrol izgatssátok egymásnak. Ugy nem lesz baleset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!