Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsinyalás alatt mit értenek egyes kérdezők?
Figyelt kérdés
Popsinyalás alatt az ánusz kívülről történő nyalását értik, vagy simán a fenék (farpofa) nyalását? Sok kérdésnél észrevettem, hogy az ánusz külső nyalását már análszexnek mondják, pedig nem az. Szóval mit értenek a popsinyalás alatt?2022. nov. 24. 19:33
1/20 anonim válasza:
Azt hogy tisztára nyalod a fenekét.
2/20 anonim válasza:
Szerintem az ánusz minősül annak.
3/20 A kérdező kommentje:
1-es látom te a kérdésem sem értetted 🤣
2022. nov. 24. 19:35
4/20 A kérdező kommentje:
2-es, kösz
2022. nov. 24. 19:36
5/20 anonim válasza:
"simán a fenék (farpofa) nyalását"
Nyilvánvalóan nem erre gondolnak.
6/20 anonim válasza:
Már ne haragudj de ilyen kérdésre ilyen választ kapsz:)
7/20 anonim válasza:
Ha csaj vagy én megmutatom neked gyakorlatban :P
8/20 A kérdező kommentje:
6-os ne haragudj de sok csaj mo dja hogy szereti análisan, erre a max az annyi hogy oda nyalhatsz neki az ánuszához. Nekik ez az anál szex.
2022. nov. 24. 19:44
9/20 anonim válasza:
A popsinyalás az orál része. Van aki akkor is csinálja, ha nincs anális szex. Szóval a kettő nem mindig van összefüggésben, de kell hogy a vágy azonos legyen.
Én mindkettőt a barátom miatt próbáltam ki és nem mondanám, hogy megszerettem, de a repertoárban benne van amolyan extraként.
10/20 A kérdező kommentje:
Pedig a nők nagy része az ánuszuk nyalását anál szexnek gondolja. Emiatt olvasni hogy egyre több nő szereti az anális szexet, pedig ahhoz semmi köze.
2022. nov. 24. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!