Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényszerfrancia közben lehánytam a barátom farkát. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ki akarja próbálni a "kényzerfranciát". Fogalmam sem volt, hogy mi azt, de mondtam neki, hogy mutassa meg. Erre elkezdte dugni a számat, de olyan mélyen, hogy öklendezni kezdtem. Sosem mélytorkoztam azelőtt, nem is tudok. De ő folytatta addig, amíg elélvezett és még közben is tövig nyomta, éreztem, hogy folyik le a torkomon. Aztán kihúzta, belőlem meg kijött minden, rá a hasára, farkára. Azt mondta, hogy gyenge vagyok meg prűd, mert a filmekben rezzenéstelenül kibírták a lányok. Felajánlotta, hogy gyakorolhatok rajta, de nem tudom, hogy akarok-e. Kinek van igaza?2023. nov. 13. 14:56
22/27 anonim válasza:
Ha ez igaz, a pasid egy gyökér. Ráderőltetett valamit, ami láthatóan nem volt neked jó, majd amikor rosszul sült el, még meg is alázott.
Minek vagy te még vele?
Mást is csinált veled, ami neked rosszul esett?
23/27 anonim válasza:
Ezt szeretik a nők!
Ez alap dolog.
Én többször csináltam már.
Én sem szeretem ha lehánynak.
Viszont a torokraélvezés a kedvencem.Közben szárazon bedugom 2 ujjam a seggébe! Nincs is annál jobb!
27/27 anonim válasza:
Osztálykiránduláson haver szopatta az egyik csajt. De már nem voltak szomjasak.
Mikor a szájába élvezett, a lány összerókázta a srác mackóalsóját. Örökre beégett az a kép az agyamba, mikor kijött a szobából. xdddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!