Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Először fogok lefeküdni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először fogok lefeküdni a barátnőmmel. Nem szeretném csupaszra borotválni, elég ha csak trimmelővel rövidre nyírom a fanszőröm? Lányok ti mit preferáltok, illetve fiúk ti a lányok kedvéért csupaszítotok?

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy ha szőrösen hagynám sem szólná meg, de akkor is lehet, hogy nem tetszene neki szőrrel, vagy úgy nem akarja bekapni a farkam mondjuk. Fiatalok körében gyakori, hogy leborotválják a szőrt a farok körül?

2023. nov. 13. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg megkérdezheted a barátnőd, hogy neki hogy tetszik. Nála jobban senki nem fogja tudni.
2023. nov. 13. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt és körülötte teljesen, a többit jó rövidre csak
2023. nov. 13. 08:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, vállald magad olyannak, amilyen vagy, ne most változtass mindent gyorsan. Én mindig természetes szőrösen hordtam, sosem volt gond, pedig volt jópár csajjal dolgom. Sokaknak még tetszett is.
2023. nov. 13. 10:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök hasznos lenne, ha az első lefekvés előtt pl. beszélgetnétek a szexről, nemcsak a szőrről, hanem egyáltalán a vágyaitokról, elképzeléseitekről, és ha annyira bizalmas lenne a kapcsolatotok, akkor még akár a félelmeitekről is.

Meg az is, ha az első lefekvés előtt már ismernétek egymás testét valamennyire, amibe az is beletartozik, hogy nem akkor látjátok egymást először meztelenül, meg ilyesmik.

2023. nov. 13. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csajod szerelmes beléd akkor tökminedgy. Nem a fazonod miatt fog veled dugni hanem mert szeret és kíván.
2023. nov. 13. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a csajtól függ erősen. Volt olyan baràtnőm aki csak csupaszon szerette a zacsitól kezdve minden tükör simànak kellett lennie,és màr megszólt ha kijött a borosta. A mostanit nem érdekli kb bàrmilyen fazon neki esik igyis ugyis :D
2023. nov. 13. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár millisre letrimmeled azzal nem lősz mellé

Kisfiús se lesz de nem is lesz dzsungel

2023. nov. 13. 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!