Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először fogok lefeküdni a barátnőmmel. Nem szeretném csupaszra borotválni, elég ha csak trimmelővel rövidre nyírom a fanszőröm? Lányok ti mit preferáltok, illetve fiúk ti a lányok kedvéért csupaszítotok?
Figyelt kérdés
Gondolom, hogy ha szőrösen hagynám sem szólná meg, de akkor is lehet, hogy nem tetszene neki szőrrel, vagy úgy nem akarja bekapni a farkam mondjuk. Fiatalok körében gyakori, hogy leborotválják a szőrt a farok körül?2023. nov. 13. 08:10
1/7 anonim válasza:
Esetleg megkérdezheted a barátnőd, hogy neki hogy tetszik. Nála jobban senki nem fogja tudni.
2/7 anonim válasza:
Szerintem azt és körülötte teljesen, a többit jó rövidre csak
3/7 anonim válasza:
Férfiként mondom, vállald magad olyannak, amilyen vagy, ne most változtass mindent gyorsan. Én mindig természetes szőrösen hordtam, sosem volt gond, pedig volt jópár csajjal dolgom. Sokaknak még tetszett is.
4/7 anonim válasza:
Szerintem tök hasznos lenne, ha az első lefekvés előtt pl. beszélgetnétek a szexről, nemcsak a szőrről, hanem egyáltalán a vágyaitokról, elképzeléseitekről, és ha annyira bizalmas lenne a kapcsolatotok, akkor még akár a félelmeitekről is.
Meg az is, ha az első lefekvés előtt már ismernétek egymás testét valamennyire, amibe az is beletartozik, hogy nem akkor látjátok egymást először meztelenül, meg ilyesmik.
5/7 anonim válasza:
Ha a csajod szerelmes beléd akkor tökminedgy. Nem a fazonod miatt fog veled dugni hanem mert szeret és kíván.
6/7 anonim válasza:
Ez a csajtól függ erősen. Volt olyan baràtnőm aki csak csupaszon szerette a zacsitól kezdve minden tükör simànak kellett lennie,és màr megszólt ha kijött a borosta. A mostanit nem érdekli kb bàrmilyen fazon neki esik igyis ugyis :D
7/7 anonim válasza:
Pár millisre letrimmeled azzal nem lősz mellé
Kisfiús se lesz de nem is lesz dzsungel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!