Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek vállalás után mennyi idővel érdemes belevágni a cuckold felállásba?
Figyelt kérdés
Feleségem szexelne MAJD mással, de jelenleg alig van szex kettőnk között a gyerek miatt. Előbb építsük vissza a saját szexuális életünk és utána keressünk Neki szeretőt?2023. nov. 13. 07:23
11/21 anonim válasza:
Ja de csak azért... ha nem lett volna az tuti akkor is b@szattad volna szegényt...
12/21 anonim válasza:
11: nem ugy tunik, mintha a nonek olyan rossz lenne.. lehet veled csak kenyszerbol bsznak a nok, de hidd el masokkal elvezik is😊
13/21 anonim válasza:
Akit kiráz a hideg ettől a témátol, az miért veszi a fáradtságot arra, hogy itt kötöszködjön? Ha a résztvevőknek ez jó, akkor titeket ez miért zavar? Lehet, hogy nektek is van olyan fétisetek, ami másnak nem tetszik.
14/21 anonim válasza:
Előbb köztetek legyen meg a 100%-os bizalom, harmónia. A többesezés NEM kiváltja a köztetek lévő szexualitást hanem csak színesíti.
15/21 anonim válasza:
Szegény gyerek! Micsoda ócska szülei vannak.
16/21 anonim válasza:
Kèrdező,
Nèzhetem èn is ahogy a felesègedet dugjàk ès rà verhetem közben?
17/21 anonim válasza:
Szerintem először a kapcsolatot rakjátok helyre.
Utána jöhet a buli.
18/21 anonim válasza:
Terhesség alatt is izgalmas lehetett volna,de szülés után fél évvel biztos lehetne,külön izgató még szoptatós időszak alatt.
19/21 anonim válasza:
Nálunk másfél éves a gyerek, most kezdtünk bele ismét. Nehéz megoldani egyébként. A régi felállás, hogy én nézem őket közben, az már a múlté. Én maradok itthon a feleségem meg átmegy férfiakhoz. Utána elmeséli mi történt. Nagyon izgató, így is.
20/21 anonim válasza:
19: talán még jobb is neki, felszabadultabban szexelhet kettesben masokkal, nincs zavarban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!