Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden eddigi barátnőmnek sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden eddigi barátnőmnek sok volt a 1.5-2 órás folyamatos szex. Van olyan nő aki pont ezt szereti?

Figyelt kérdés

2023. nov. 12. 23:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
80%
Ha ilyen sokáig szereted csinálni, akkor kizárt, hogy volt már olyan hosszú kapcsolatod, amiben rendszeres volt a szex. Mi is így kezdtük, fel éjszakákat átszexeltünk, de ez pár hónap alatt lecseng, és jön a minőségibb, de rövidebb, kb 30-45 perces. És ez így van jól. Ki tudna minden este munka után 1.5 órát dugni?
2023. nov. 13. 16:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem szexeltünk naponta az exemmel. Heti 3-szor kb. Akkor viszont igénylem hosszan.
2023. nov. 15. 05:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Szeretőmmel mi is 1,5-2 órás meneteket nyomunk,heti 1x,max 2x.Minden nap nem lehetne ezt bírni,ő is mondta.
2023. dec. 27. 10:30
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
Csak az aktus 2óra? Az sok. Ha előjátékkal együtt akkor igen.
2023. dec. 27. 12:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Előjátékkal együtt. De azért az aktus is megvan 1 óra.
2023. dec. 27. 15:03
 16/18 anonim ***** válasza:
11%
Pasiként írom, idő hosszúságot nem tudok, de a lányt, előről-hátulról dugva, plusz, nyalás, ujjazás 5 orgazmust vallot be, de már szólt, hogy fáj a puncija, pedig már a csókolózástól és tapizástól is nedvesedett nem is kicsit.
2023. dec. 27. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Csak annyi? Nem olyan rossz az...De akkor még én király vagyok a 6 órás kurelással ezt úgy kell érteni hogy kis veszem a csajból csak amig pózt váltunk és nincs benne az előjáték.
jan. 8. 12:47
 18/18 anonim ***** válasza:
36%
Igen van, nekem szinte mimden barátnőm igényli a 2 órás szexet aki nem bírja addig azon jókat röhögünk meg ugye azok lesznek megcsalva mindig. Ha nem birja addig én nem is maradok opyan pasival egy alkalom és mehet is tovább.
jan. 8. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!