Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az, hogy felizgat és rengeteget gondolok rá, és nagyon szeretek a társaságába lenni, de nem találom fizikálisan szépnek?
Max átlagosnak..
De ezt úgy, hogy eléggé jó a kémia közöttünk, az érdeklődésünk is egyezik, néha egymást idegesítjük eléggé, de ezen eddig átsiklottunk idővel
A szex az szintén nagyon jó
Jelenleg, szexkapcsolat az ami van közöttünk, de sokszor beszélgetünk mélyebbre menő témákról is, ami már-már a baráti kapcsolatoknál szokott előjönni, egy elég mély bizalmi viszony is ez
Komolyabbat nem tudok elképzelni vele emiatt, hogy fizikálisan max átlagosnak találom - van benne valami amire nagyon beindulok, de ugyanakkor ez az érzés is megmarad benne, hogy csak átlagosnak látom- de eszméletlen jól érzem magam mellette, talán ennyire jól még semmi nővel nem éreztem így magam
30F
Te mit csinálnál ilyenkor?
Én most csak úgy vagyok vele, hogy megyek a flow-val aztán majd lesz ami lesz, élvezzük egymás társaságát
3.
Hát nem világsztár vagyok, de nem is az a totál unalmas senki..a kettő között valahol.. De sokat dolgozok magamon, hogy kihozzam a legjobbat, nyilván nem milliomos családba születtem, így nekem kell összeraknom az életemet, nem számíthatok másra
4.
Jó de az állati ösztöneim meg azt mondatják, hogy még azért randizgassak másokkal is mert ők meg lehet jobban bejönnének
Igaz, az egy másik kérdés, hogy lesz e valaki akivel szintén ennyire jó e a kémia
5# Lehet lesz jobb persze, vagy épp nem és később bánni fogod hogy elengedted azt a nőt akivel igazán jól érezted magad!
Egy kicsit "nézz tükörbe" te is. Lehetséges hogy olyan nők után ácsingózol akik max csak kihasználni fognak, de szeretni sosem!
8
De ugy erzem alapvetoen jol nézek ki ,van egy ket szépséghibam amin dolgoznom kell de attol eltekintve sztem jo vagyok
5.nem akarom csak ugy elengedni meg adok neki egy eselyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!