Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy annyira megdugtátok a lány punciját hogy azt mondta nem lesz második menet?
Lány vagyok, még nem volt ilyen. Olyan igen, hogy pont csak ezért volt 2.menet, mert olyan jó volt rongyosra dugva lenni.(privát levelekre nem reagálok)
Alapból nekem elég 1 menet.
Nekem kb 21 èves koromban volt olyan,hogy neten megbeszèltem egy lànnyal, hogy dugni fogunk. Felhìvott magàhoz.
Hàtulròl dugtam kb 50 percig. Akkoriban nehezen èlveztem el.
50 perc utàn kicsùszott a farkam ès vissza akartam tenni egyből. Ö meg mondta, hogy nem fog vissza menni mert begörcsölt a hüvelye.
Azt mondta, hogy ennyi ideig mèg senki nem dugta egy huzamban ès nagyon tetszett neki.
Utàna finom ètelekkel kìnàlt ès mosolyogva nèzte ahogy eszem.
Nem tudom akkor, hogy csinàltam, de teljesen ki tudtam kapcsolni szex közben ès bìrtam 40-50 perces meneteket.
Ma màr sokszor 5-10 perc alatt elèlvezek vagy elfàradok a mozgàs közben.
Ez van sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!