Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már, hogy annyira megdugt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy annyira megdugtátok a lány punciját hogy azt mondta nem lesz második menet?

Figyelt kérdés

2023. nov. 8. 21:32
 1/10 Lazy Lover ***** válasza:
93%
volt utána több napig sebes volt
2023. nov. 8. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Meg olyan is h még az első közben állított le, hogy ő ezt már nem bírja. Nem volt kellemes élmény félúton leállni.
2023. nov. 8. 21:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Az igen :D
2023. nov. 8. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok, még nem volt ilyen. Olyan igen, hogy pont csak ezért volt 2.menet, mert olyan jó volt rongyosra dugva lenni.(privát levelekre nem reagálok)

Alapból nekem elég 1 menet.

2023. nov. 8. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor állít le egy nő ha ész nélküli bolondként tolod és nem jó neki. S hidd el ez nem dicséret a részéről, inkább szegénységi bizonyítvány.
2023. nov. 8. 22:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Ritkán csináltam ilyen, de amúgy is rögtön észre veszed, hogy élvezi vagy nem.
2023. nov. 8. 22:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kutyapózban éreztem olyat, hogy már alig bírom, túlingerelt, nem tudtam volna elmenni sehogy sem, szerencsére kellően hangos nyögések mellett elélvezett. Nem fájt, meg semmi, csak már nem bírtam, teljesen olyan érzés volt, mintha nem engednének ki pisilni. :D
2023. nov. 8. 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt, egyszerűen egy kb. fél óra folyamatos kemény szex után annyira elfáradt, hogy szólt hogy jó lenne ha most már befejeznénk. Másnap is mondta, hogy olyan, mintha még mindig benne lennék. :D
2023. nov. 9. 17:26
 9/10 Cpt_Obviously ***** válasza:
Volt,
2023. nov. 9. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb 21 èves koromban volt olyan,hogy neten megbeszèltem egy lànnyal, hogy dugni fogunk. Felhìvott magàhoz.

Hàtulròl dugtam kb 50 percig. Akkoriban nehezen èlveztem el.

50 perc utàn kicsùszott a farkam ès vissza akartam tenni egyből. Ö meg mondta, hogy nem fog vissza menni mert begörcsölt a hüvelye.

Azt mondta, hogy ennyi ideig mèg senki nem dugta egy huzamban ès nagyon tetszett neki.

Utàna finom ètelekkel kìnàlt ès mosolyogva nèzte ahogy eszem.

Nem tudom akkor, hogy csinàltam, de teljesen ki tudtam kapcsolni szex közben ès bìrtam 40-50 perces meneteket.

Ma màr sokszor 5-10 perc alatt elèlvezek vagy elfàradok a mozgàs közben.

Ez van sajna.

2023. nov. 13. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!