Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valakit fordított már vissza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakit fordított már vissza rosszlany?

Figyelt kérdés
Hétvégén nagyon el akarok menni egy csajhoz viszont én csak 22 vagyok az adatlapja szerint pedig csak 25 eves kortol fogad.Nincs szakállam illetve erősebb borostám se így nem nézek ki idősebbnek a koromnál.A kérdésem az hogy valakit utasitott mar el igy rosszlany vagy az a par ev mar nem fog neki szamitani ha illatosan jól szituáltan érkezik meg az ember?

2023. nov. 8. 17:16
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9es nyilván az is érthető anit írsz illetve az 5os válasza is.19 voltam mikor egy olyan csajszihoz mentem,akiről utólag kiderult hogy csak 23-tól fogad a végén megkérdezte hogy megvagyok e 23?Mikor mondtam hogy nem akkor mondta hogy nem gáz csak,máskor is (ha esetleg jövök) legyek ilyen normális,kedves mert sokan pont a 16-17 éveseket nem akarják fogadni akik behazudjak magukat 18-nak.Na mindegy majd Szombaton kiderül már egyeztettünk
2023. nov. 8. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!