Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak akiknek kimaradt fiatal korukból a szex, és később is csak ritkán volt alkalom rá, hogy sikerült ezt elfogadni, hogy a fiatalságotok elment anélkül, hogy kiéltétek volna magatokat?
Nem az a baj, ha valaki később kezd el szexelni és később éli ki magát, hanem azzal ha egyáltalán nem, mint én. 22 évesen vesztettem el a szüzességemet, ehhez a férfihoz hozzá is mentem és később születtek gyermekeink. Mással nem voltam soha. Azt gondoltam sokáig hogy ez nem baj, nem fog hiányozni, de sajnos néhány éve beütött nálam is a pánik, hogy elszelelt a fiatalságom és most már semmire nem lesz lehetőségem, hiszen családom van, gyerekeim és egy kihűlt párkapcsolatom ami már csak lakótársi viszony.
Tele vagyok elfojtott vágyakkal, fantáziákkal, szabadság utáni sóvárgással, de úgy érzem most már mindegy. Rettentően bánom hogy így alakult, vagyis alakítottam az életemet.🫤
38/N
Mivel nem találtam olyat aki tetszik így nem bánom
Aki meg nem tetszik attól undorodom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!