Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak akiknek kimaradt fiatal korukból a szex, és később is csak ritkán volt alkalom rá, hogy sikerült ezt elfogadni, hogy a fiatalságotok elment anélkül, hogy kiéltétek volna magatokat?
Én 22 vagy 23 évesen vesztettem el a szüzességem. Így negyvenen túl két dolgot látok:
- bőven lett volna alkalom úgy 16 éves kortól, csak saját hülyeségemet okolhatom, mennyire kis béna voltam akkoriban
- a húszas éveimben azért valamennyi lemaradást behoztam, nem érzem, hogy nagyon lemaradtam volna bármiről.
Mennyire fiatalon? Én 21 évesen kezdtem szexelni és NAGYON sok perverz dolgot megéltem azóta, még olyanokat is amikre előtte még gondolni sem gondoltam. Soha nem voltam az a fajta aki "ki akarja magát élni", de még van amit meg akarok élni és így is szerintem jóval többet éltem meg, mint az átlag.
F
Én 24 évesen vesztettem el. Korábban is ment volna, ha határozottabb lettem volna és győzködöm még kicsit az akkori nőmet.
Voltak jó éveim, igyekeztem kiélni magam, de sosem voltam a nők kedvence, meg mindig a hosszú távú kapcsolatra hajtottam, ami azért nem egyszerűen jött össze.
Így 40-es fejjel ha üzenhetnék a 20 éves önmagamnak, akkor azt mondanám, hogy "Ne akarj komoly kapcsolatot 30 előtt, csak szórakozz. Ne agyalj a dolgokon, csak szexelj! Amelyik csaj hagyja, azt dugd meg lelkiismeretfurdalás nélkül!"
Most havi egy szex van, az is nagy nehezen. Bizony hiányzik a jó és rendszeres szex.
Én lassan a 30-as éveim közepén járok és sajnos még nem sikerült megélnem.
Fiatalabb koromban sem volt talán egy vagy kettőnél több lehetőségem. Mostanra meg már végképp nulla. :D
Nem jó helyzet, de nem is tudok visszamenni 10 évet az időben. Élem tovább a kis életem és próbálom az élet apró örömeit nézni.
#8: Valahogy nem gondolnám, hogy egy nő gyakran köthet ki ilyen helyzetben. :D
De amúgy igen, férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!