Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azoknak akiknek kimaradt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak akiknek kimaradt fiatal korukból a szex, és később is csak ritkán volt alkalom rá, hogy sikerült ezt elfogadni, hogy a fiatalságotok elment anélkül, hogy kiéltétek volna magatokat?

Figyelt kérdés
2023. nov. 7. 13:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Később éltem ki magam.
2023. nov. 7. 13:34
 2/13 anonim ***** válasza:
90%

Én 22 vagy 23 évesen vesztettem el a szüzességem. Így negyvenen túl két dolgot látok:

- bőven lett volna alkalom úgy 16 éves kortól, csak saját hülyeségemet okolhatom, mennyire kis béna voltam akkoriban

- a húszas éveimben azért valamennyi lemaradást behoztam, nem érzem, hogy nagyon lemaradtam volna bármiről.

2023. nov. 7. 13:34
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Mi számít fiatalságnak? Nekem sajnos a kiélés kb. 25-30 éves korom között volt meg, amit sajnáltam, hogy nem 18-25 között.
2023. nov. 7. 13:35
 4/13 anonim ***** válasza:
84%

Mennyire fiatalon? Én 21 évesen kezdtem szexelni és NAGYON sok perverz dolgot megéltem azóta, még olyanokat is amikre előtte még gondolni sem gondoltam. Soha nem voltam az a fajta aki "ki akarja magát élni", de még van amit meg akarok élni és így is szerintem jóval többet éltem meg, mint az átlag.

F

2023. nov. 7. 13:36
 5/13 A kérdező kommentje:
30-ig bezárólag gondoltam a fiatal évekre. Én 25 elmúltam amikor elvesztettem, akkor egy ideig volt mondhatni rendszeres szex az életemben (kb 4 hónap), azóta lassan elérem, hogy szökő évente egyszer szexelek. Lehetőségem lett volna többször, de nagyon durva önbizalom hiányban szenvedek.
2023. nov. 7. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 évesen vesztettem el. Korábban is ment volna, ha határozottabb lettem volna és győzködöm még kicsit az akkori nőmet.

Voltak jó éveim, igyekeztem kiélni magam, de sosem voltam a nők kedvence, meg mindig a hosszú távú kapcsolatra hajtottam, ami azért nem egyszerűen jött össze.

Így 40-es fejjel ha üzenhetnék a 20 éves önmagamnak, akkor azt mondanám, hogy "Ne akarj komoly kapcsolatot 30 előtt, csak szórakozz. Ne agyalj a dolgokon, csak szexelj! Amelyik csaj hagyja, azt dugd meg lelkiismeretfurdalás nélkül!"

Most havi egy szex van, az is nagy nehezen. Bizony hiányzik a jó és rendszeres szex.

2023. nov. 7. 13:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én lassan a 30-as éveim közepén járok és sajnos még nem sikerült megélnem.

Fiatalabb koromban sem volt talán egy vagy kettőnél több lehetőségem. Mostanra meg már végképp nulla. :D

Nem jó helyzet, de nem is tudok visszamenni 10 évet az időben. Élem tovább a kis életem és próbálom az élet apró örömeit nézni.

2023. nov. 7. 14:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
7# ffi vagy?
2023. nov. 7. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#8: Valahogy nem gondolnám, hogy egy nő gyakran köthet ki ilyen helyzetben. :D

De amúgy igen, férfi vagyok.

2023. nov. 7. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én lassan 50-hez közelítő férfi vagyok és soha nem volt lehetőségem kiélni magamat, most meg már sajnos nem is vágyom rá. 21 évesen vesztettem el a szűzességemet és összesen 4 nővel voltam, de nem csináltunk semmi extrát amire valaha is vágytam volna. Én nem érzem úgy, hogy bármit is tehettem volna ez ellen, egyszerűen nem vagyok egy csaj-mágnes. Ennyi adatott és kész.
2023. nov. 7. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!