Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire fáj az elsö alkalom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fáj az elsö alkalom?

Figyelt kérdés
Fáj, vagy kényelmetlen? Tippek hogyan lazuljak el jobban..

2023. szept. 19. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

Kellemetlen, furcsa, feszítő.

Mély levegő és előtte egy pohár ital.

2023. szept. 19. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

ital...

esetleg kellő izgalmi állapot elérése, pl. petting, érzelmek

2023. szept. 19. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Voltam olyan lánnyal, akinek nem fájt. Kellő orálszex, türelem, és voálá!
2023. szept. 19. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem személy szerint nagyon fájt az első

Bár nekem nem úgy alakult ahogy képzeltem

2023. szept. 19. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem fájt nagyon, csak egy icipicit és hamar megszoktam.

Egyrészt a ki mennyire szűk valahol genetika. Hála istennek én pl.: tampont simán használtam 16 éves koromtól is és nem minit, hanem normált. Legjobb barátnőm anno a mini tampont se tudta felrakni.

Ettől független ami nekem segített, hogy ISZONYATOSAN kívántam a pasit és tudtam, éreztem, hogy ő is engem. Annyira kívántam, hogy ez minden félelmet/gátlást felülírt. Szerintem ez a kulcsa. Az agyam totál kikapcsolt, nem tudtam gondolkodni, semmi más nem létezett akkor. Szerintem ezt kell elérni, el kell lazulni ennyire.

2023. szept. 19. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy romantikus hangulat, érzelmek a másik fele, zavartalan környezet, őszinte kommunikáció, behatolás előtti aktusoknal már jól menő oral, kézimunka, a meztelen test szegyenloseg legyőzése mind nagyon nagyon sokat segít, hogy a fájdalom érezhető, de simán kibirhato lesz. Alapból mindenki kibirta meg eddig, de ezekkel együtt szinte minimális. Csak ne stresszel túl. Egy normális kommunikáció a pasival és egymásra hangolodas a lényege neki.
2023. szept. 19. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kisse fura erzes volt olyan semmilyen azt gondoltam kozben h ha ennyi a szex akkor mi a feneret van felhajpolva ...

Aztan szepen raereztem h amugy ez nagyon is kellemes bar evekig nem volt orgazmusom

Az uj baratommal lett. O turelmesebb volt es jobban hasznalta. Nem nem volt nagyobb neki sot inkabb rovidebb.

2023. szept. 19. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Punciba kevésbé, seggbe (végbélbe) jobban fájhat ha nem tudsz ellazulni. De nekem egyik se fájt annyira.
2023. szept. 19. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
Növessz agyat és nem lesz gond!
2023. szept. 19. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!