Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fáj az elsö alkalom?
Kellemetlen, furcsa, feszítő.
Mély levegő és előtte egy pohár ital.
ital...
esetleg kellő izgalmi állapot elérése, pl. petting, érzelmek
Nekem személy szerint nagyon fájt az első
Bár nekem nem úgy alakult ahogy képzeltem
Nekem nem fájt nagyon, csak egy icipicit és hamar megszoktam.
Egyrészt a ki mennyire szűk valahol genetika. Hála istennek én pl.: tampont simán használtam 16 éves koromtól is és nem minit, hanem normált. Legjobb barátnőm anno a mini tampont se tudta felrakni.
Ettől független ami nekem segített, hogy ISZONYATOSAN kívántam a pasit és tudtam, éreztem, hogy ő is engem. Annyira kívántam, hogy ez minden félelmet/gátlást felülírt. Szerintem ez a kulcsa. Az agyam totál kikapcsolt, nem tudtam gondolkodni, semmi más nem létezett akkor. Szerintem ezt kell elérni, el kell lazulni ennyire.
Kisse fura erzes volt olyan semmilyen azt gondoltam kozben h ha ennyi a szex akkor mi a feneret van felhajpolva ...
Aztan szepen raereztem h amugy ez nagyon is kellemes bar evekig nem volt orgazmusom
Az uj baratommal lett. O turelmesebb volt es jobban hasznalta. Nem nem volt nagyobb neki sot inkabb rovidebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!