Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, Ti hogy képzeltek el egy felejthetetlen szeretkezést? Nektek mik azok, amiktől nem egy átlagos alkalom lesz a szex? A vonzalom, vonzódás természetesen kell hozzá, de én most a technikai dolgokra gondolok az ágyban.
Én így képzelek el egy felejthetetlen szeretkezést:
Hosszas csókolózással kezdeném, amit a szája után a nyakán folytatnék, miközben érzékien simogatnám a másikat megkeresve az erotikus zónákat. A lába belső oldalát, a nyakát, a melleit, a mellbimbóját. A puncijánál fejezném be az ingerlő, felhúzó hadműveletet. :)
Kézzel tovább izgatnám a párom, megtalálva a legérzékenyebb pontját, s hogyha menet közben lekerültek a felesleges ruhadarabok, akkor izgatás közben ujjal behatolnék finoman az édes kis kelyhébe, hogy úgy is felhúzzam, s ha így el tud élvezni, akkor mindenképp eljuttatnám a csúcsra. Ekkorra már annyira nedvesek lennénk mindketten, ami minden további pozícióra alkalmas lenne. :)
Aki szereti szájjal kényeztetni a pasiját, az ezután jönne, de tudom, hogy ez nem mindenkinél jön be. Ezután ráfeküdnék és felülről szépen, finoman becsúsztatnám neki, amire mindketten vágyunk már nagyon. Elkezdenék mozogni lassan, erotikusan, miközben kis mozdulatokkal egyre mélyebbre jutnék, ami egyre izgatóbb lenne mindkettőnknek. Eggyé válna
a testünk. Még mielőtt tetőfokára hágnának az érzések, hátulról, kutyus pózban folytatnánk, miközben finoman megpaskolnám a popsiját párszor, majd magamhoz szorítanám a csípőjénél fogva és mindketten élvezzük, hogy olyan mélyen benne vagyok, hogy minden millimétert egyesével tudunk érezni a másikból, ami újabb és újabb magaslatokba repít minket, ami annyira mennyei, hogyha lehetne sosem hagynánk abba. :)
Te aztán nagy kan lehetsz, ha “kutyus pózban paskolod a popsiját”.
Lenne egyéb más kifogásolni valóm is, de mindegy úgyse velem fogsz szexelni hálistennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!