Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, Ti hogy képzeltek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, Ti hogy képzeltek el egy felejthetetlen szeretkezést? Nektek mik azok, amiktől nem egy átlagos alkalom lesz a szex? A vonzalom, vonzódás természetesen kell hozzá, de én most a technikai dolgokra gondolok az ágyban.

Figyelt kérdés

Én így képzelek el egy felejthetetlen szeretkezést:

Hosszas csókolózással kezdeném, amit a szája után a nyakán folytatnék, miközben érzékien simogatnám a másikat megkeresve az erotikus zónákat. A lába belső oldalát, a nyakát, a melleit, a mellbimbóját. A puncijánál fejezném be az ingerlő, felhúzó hadműveletet. :)

Kézzel tovább izgatnám a párom, megtalálva a legérzékenyebb pontját, s hogyha menet közben lekerültek a felesleges ruhadarabok, akkor izgatás közben ujjal behatolnék finoman az édes kis kelyhébe, hogy úgy is felhúzzam, s ha így el tud élvezni, akkor mindenképp eljuttatnám a csúcsra. Ekkorra már annyira nedvesek lennénk mindketten, ami minden további pozícióra alkalmas lenne. :)

Aki szereti szájjal kényeztetni a pasiját, az ezután jönne, de tudom, hogy ez nem mindenkinél jön be. Ezután ráfeküdnék és felülről szépen, finoman becsúsztatnám neki, amire mindketten vágyunk már nagyon. Elkezdenék mozogni lassan, erotikusan, miközben kis mozdulatokkal egyre mélyebbre jutnék, ami egyre izgatóbb lenne mindkettőnknek. Eggyé válna

a testünk. Még mielőtt tetőfokára hágnának az érzések, hátulról, kutyus pózban folytatnánk, miközben finoman megpaskolnám a popsiját párszor, majd magamhoz szorítanám a csípőjénél fogva és mindketten élvezzük, hogy olyan mélyen benne vagyok, hogy minden millimétert egyesével tudunk érezni a másikból, ami újabb és újabb magaslatokba repít minket, ami annyira mennyei, hogyha lehetne sosem hagynánk abba. :)

2023. szept. 5. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, most bocs, de ez a poszt... mire számítottál, hogy majd itt olvadoznak a csajok, hogy mennyire felizgultak a fantasztikus írásodtól, és alig várják, hogy behatolj az édes kis kelyhükbe?

Ehhez elég nagy baj, hogy az írásod szar. Ne haragudj, anyázhatsz, de akkor is az. Cserébe baromira átüt rajta a tipikus ripacskodás, ahogy megjátszod az érzéki, művészi férfit.

Vagy azt vártad, hogy a csajok írnak neked hasonlókat, és te majd írod a privátokat?

2023. szept. 6. 07:02
 12/14 A kérdező kommentje:
#11-es: az fel sem merült a kisagyadban, hogy a kérdésre várom a választ? Amúgy abban igazad van, hogy ár volt feltenni valóban a kérdést, ha csak "ilyenek" olvassák.
2023. szept. 6. 19:10
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet általánosítani; egyrészt más nőknek (és férfiaknak) más szexuális ízlése van, másrészt nagyon hangulatfüggő, hogy éppen mire vágyik az ember.

Ha belegondolok, hogy mely szexuális aktusaim voltak a legemlékezetesebbek és legfontosabbak számomra, nagyon eltérő emlékek jönnek elő. Az egyetlen közös vonásuk, hogy mindegyik a jelenlegi párommal történt. Csakhogy pár konkrét példát említsek:

~ Volt olyan, amikor a csillagok alatt feküdtünk és a párom John Keats-et (kedvenc költőm) idézett nekem misszionárius alatt.

~ Volt olyan, amikor kibilincseltem a páromat az ágyunkhoz és másfél órán át csókolgatással és egy-két más dologgal izgattam.

~ Volt olyan, amikor mindketten szinte egymásnak estünk, és kis túlzással karmoltuk és haraptuk egymást.

~ Volt olyan, amikor felé és alárendelt szerepekben szerepjátékoztunk, és az aktus mellé volt valamilyen kerettörténet.

Bevallom, elég kínosan érintett az írásod. Alapvetően elég nyálasan és tenyérbemászóan fogalmaztál (legyünk őszinték, nehéz jó erotikát írni), illetve kevés illúziórombolóbb dolgot tudok elképzelni annál, mint amikor valaki lépésről lépésre megtervezi az aktust. Nyilván vannak olyan alkalmak, amikor kell némi tervezést (például ha valami újat próbáltak ki, vagy olyasmit, ami előkészülést igényel), de általában az a jó, ha magától jönnek a dolgok. Ha olyannal vagy, akit ismersz és szeretsz, akkor úgyis látod rajta, hogy éppen mire vágyik és akkor aztán tényleg lehet sodródni az árral.

26/N

2023. szept. 7. 00:16
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, te még szarnak is fost írtál, ezt valóban kár volt leírni, de nem azért, mert te lennél itt a meg nem értett zseni, hanem hogy megkímélj minket.

Különösen a visszajelzések utáni nagy sértődős hisztijeid voltak nevetségesek veled együtt.

Azt hiszem, egy ábrándozó incel lehetsz. Nem baj, amúgy is túlnépesedett a Föld, a fantáziádat meg eljátszhatod egy guminővel.

2023. szept. 9. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!