Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom még hány féle képpen magyarázzam el a pasimnak, hogy ne úgy orálozzon ahogy, mert nem lesz orgazmusom? Hosszú lesz, bocsi!
Koze nincs a kezilabdahoz.....
Ez az egesz ugy kamu sztori ahogy van...
Te sosem láttál még nőt közelről..,.
Csak kíváncsiság.
Miből gondoljatok hogy a kérdező férfi és ez egy kamu sztori?
Az én esetem is hasonló volt. Férfi vagyok, a párom is elondta legalább 10x hogy ne váltsak technikát. A páromnál ugyan azt a mozdulatsort kell végeznem az orgazmusig. Nála a nyomást kell fokozni lassan. Kezdetben épp hogy hozzáér az ajkam vagy a nyelvem, az orgazmus előtt már erősen rá kell nyomnom. Persze a mozdulatsor nem változhat.
Egyébként rájöttem mit rontottam el:
1. Ahogy közeledik a csúcshoz, mindig valami extrát akartam adni, ami még jobban fokozza az érzét. (a pénisz így működik, azt hisszük hogy a punci is ilyen)
2. elfogadtam, hogy a nyalás után bizony csatakos lesz a lepedő. Ha nyalsz 10-15 másodbercenként nyelesz, lenyeled a nyálad, puncinedvet. Ez tök jó, de ilyenkor már nehéz ugyan onnan folytatni. Az utosó 1-2 percben nincs nyelés. Ami kifolyik az kint lesz, de nincs kizökkenés. Mivel nagyon szeretem a punci ízét, az orgazmus után még lepetyelek egy kicsit saját örömömre.
3. A kommunikációt nem lehet megspórolni. Ez nem kézilabda. nem kell a ziccer helyzet végén nagyot villantani. Nincs felugrás, testcsel, kapuralövés, csak gyorsuló futás.
Tudod valamelyik nap még 33 éves voltál, aztán 31, most meg mar csak 28.
Kezdoditt ugy hogy szingli vagy, majd elvált, most meg párod van 🤣🤣
Hagyjuk, ne magyarazkodj
Szerintem 24-nél van az igazság.
Szó szerint ez a véleményem. A nyalást tanulni kell. A barátnőt tanulni kell. Az orgazmust tanulni kell.
Ez egy ilyen szakma. De milyen szép szakma! :)
Illetve az még felmerült bennem, hogy a pasid nem lehetséges, hogy tudat alatt fél attól, hogy orgazmusod legyen, amikor ő a puncidban van nyakig?
Csak egy gondolat, de érdemes lehet átgondolni.
48F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!