Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom még hány féle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom még hány féle képpen magyarázzam el a pasimnak, hogy ne úgy orálozzon ahogy, mert nem lesz orgazmusom? Hosszú lesz, bocsi!

Figyelt kérdés
Szóval lassan egy éve vagyunk együtt , ő 24 éves ,én 28. Baromira jó vele a szex,nagyon izgató teste van (kézilabdázik). DE! Hát a csókolózás nem az igazi vele, mert olyan kapkodva csinálja, nem érzékien ,lassan ,hanem tényleg kapkodva. De ez nem is lenne akkora probléma, mint az, hogy a punci nyalás ,hát na az sem profi módon megy neki. Volt már pár csaja, szóval nem egy szűz fiúról beszélünk, és jól is esik ahogy csinálja, ott szinte lassan "csókolózik" a csiklómmal, ami rettentő izgató érzés (nem tudom a csók miért nem megy így neki 🙂, pedig a technika hasonló), de mikor nagyon nagyon jól csinálja és másodpercekre vagyok attól, hogy elélvezzek, vagy abbahagyja , vagy technikát vált és ki is zökkentem a dologból. Hiába instruàlom, hogy ahogy épp csinálja, nagyon jó, ne hagyja abba, valamiért mégis vált a technikán az utolsó előtte pillanatban, pedig nem fél óráig kell nyalni engem ,mert gyorsan el tudok menni, na de azért ennyire gyorsan nem 😄. Aztán sokszor megunom hogy ennyiszer vált és már nem is tudnék elmenni és akkor rátérünk inkább a szexre. Mondtam már neki, hogy mikor mondom , hogy így most nagyon jó, ne hagyja abba, akkor tényleg ne hagyja abba, mert akkor nem tudok elmenni, meg is érti,mondja is, hogy jó hogy szólok és merem mondani mi, hogy jó nekem, de a következő alkalommal mintha nem is beszéltünk volna erről. És ez nekem tök kiábrándító, mert nagyon fontos volt nekem mindig is a csikló orgazmus. De már nem tudom, mit csináljak.

2023. nov. 6. 19:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
46%

Koze nincs a kezilabdahoz.....

Ez az egesz ugy kamu sztori ahogy van...

Te sosem láttál még nőt közelről..,.

2023. nov. 7. 07:59
 22/32 anonim ***** válasza:
81%

Csak kíváncsiság.

Miből gondoljatok hogy a kérdező férfi és ez egy kamu sztori?

2023. nov. 7. 08:05
 23/32 anonim ***** válasza:
67%
Én sem értem egyesek hogyan jönnek rá erre majd minden kérdésnél.
2023. nov. 7. 08:37
 24/32 anonim ***** válasza:
69%

Az én esetem is hasonló volt. Férfi vagyok, a párom is elondta legalább 10x hogy ne váltsak technikát. A páromnál ugyan azt a mozdulatsort kell végeznem az orgazmusig. Nála a nyomást kell fokozni lassan. Kezdetben épp hogy hozzáér az ajkam vagy a nyelvem, az orgazmus előtt már erősen rá kell nyomnom. Persze a mozdulatsor nem változhat.

Egyébként rájöttem mit rontottam el:

1. Ahogy közeledik a csúcshoz, mindig valami extrát akartam adni, ami még jobban fokozza az érzét. (a pénisz így működik, azt hisszük hogy a punci is ilyen)

2. elfogadtam, hogy a nyalás után bizony csatakos lesz a lepedő. Ha nyalsz 10-15 másodbercenként nyelesz, lenyeled a nyálad, puncinedvet. Ez tök jó, de ilyenkor már nehéz ugyan onnan folytatni. Az utosó 1-2 percben nincs nyelés. Ami kifolyik az kint lesz, de nincs kizökkenés. Mivel nagyon szeretem a punci ízét, az orgazmus után még lepetyelek egy kicsit saját örömömre.

3. A kommunikációt nem lehet megspórolni. Ez nem kézilabda. nem kell a ziccer helyzet végén nagyot villantani. Nincs felugrás, testcsel, kapuralövés, csak gyorsuló futás.

2023. nov. 7. 08:50
 25/32 A kérdező kommentje:
21! Na ebben igazad van! Hála Istennek nem láttam nőt közelről, nem is vonz egy nő sem nő létemre.
2023. nov. 7. 12:12
 26/32 A kérdező kommentje:
22! Engem is érdekelne. Fogalmam sincs egy tök szimpla kérdésnél kinek a csökött agyában fordult ez meg. Ja lehet valamelyik, akinek nem küldtem se a mellemről, se a puncimról képet privátban, azt a következtetést vonta le, hogy azért nem, mert fiú vagyok.
2023. nov. 7. 12:14
 27/32 anonim ***** válasza:
74%

Tudod valamelyik nap még 33 éves voltál, aztán 31, most meg mar csak 28.

Kezdoditt ugy hogy szingli vagy, majd elvált, most meg párod van 🤣🤣

Hagyjuk, ne magyarazkodj

2023. nov. 7. 12:43
 28/32 anonim ***** válasza:
52%
27# Szerinted melyik még az ő kérdése? Linkeld már be.
2023. nov. 7. 13:01
 29/32 anonim ***** válasza:
54%
Azt hiszed ha irsz neki orivatba majd vissza ír minden kérdés alatt? 🤣
2023. nov. 7. 13:02
 30/32 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem 24-nél van az igazság.

Szó szerint ez a véleményem. A nyalást tanulni kell. A barátnőt tanulni kell. Az orgazmust tanulni kell.

Ez egy ilyen szakma. De milyen szép szakma! :)

Illetve az még felmerült bennem, hogy a pasid nem lehetséges, hogy tudat alatt fél attól, hogy orgazmusod legyen, amikor ő a puncidban van nyakig?

Csak egy gondolat, de érdemes lehet átgondolni.

48F

2023. nov. 7. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!