Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom még hány féle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom még hány féle képpen magyarázzam el a pasimnak, hogy ne úgy orálozzon ahogy, mert nem lesz orgazmusom? Hosszú lesz, bocsi!

Figyelt kérdés
Szóval lassan egy éve vagyunk együtt , ő 24 éves ,én 28. Baromira jó vele a szex,nagyon izgató teste van (kézilabdázik). DE! Hát a csókolózás nem az igazi vele, mert olyan kapkodva csinálja, nem érzékien ,lassan ,hanem tényleg kapkodva. De ez nem is lenne akkora probléma, mint az, hogy a punci nyalás ,hát na az sem profi módon megy neki. Volt már pár csaja, szóval nem egy szűz fiúról beszélünk, és jól is esik ahogy csinálja, ott szinte lassan "csókolózik" a csiklómmal, ami rettentő izgató érzés (nem tudom a csók miért nem megy így neki 🙂, pedig a technika hasonló), de mikor nagyon nagyon jól csinálja és másodpercekre vagyok attól, hogy elélvezzek, vagy abbahagyja , vagy technikát vált és ki is zökkentem a dologból. Hiába instruàlom, hogy ahogy épp csinálja, nagyon jó, ne hagyja abba, valamiért mégis vált a technikán az utolsó előtte pillanatban, pedig nem fél óráig kell nyalni engem ,mert gyorsan el tudok menni, na de azért ennyire gyorsan nem 😄. Aztán sokszor megunom hogy ennyiszer vált és már nem is tudnék elmenni és akkor rátérünk inkább a szexre. Mondtam már neki, hogy mikor mondom , hogy így most nagyon jó, ne hagyja abba, akkor tényleg ne hagyja abba, mert akkor nem tudok elmenni, meg is érti,mondja is, hogy jó hogy szólok és merem mondani mi, hogy jó nekem, de a következő alkalommal mintha nem is beszéltünk volna erről. És ez nekem tök kiábrándító, mert nagyon fontos volt nekem mindig is a csikló orgazmus. De már nem tudom, mit csináljak.

2023. nov. 6. 19:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
33%
hogy lehet osszejonni olyannal, akivel meg a smarolas sem jo?
2023. nov. 6. 19:50
 2/32 A kérdező kommentje:
Hát így 🙂. Nekem a csók alapból sem fontos egy kapcsolatban, szóval pont ez a része annyira nem érintett meg annyira.
2023. nov. 6. 19:54
 3/32 anonim ***** válasza:
85%
Szájra ülést probáltad már? Ott azért jobban tudod befolyásolni az ingereket.
2023. nov. 6. 19:54
 4/32 anonim ***** válasza:
84%

megmondod neki h ha még egyszer elrontja a cél előtt akkor 23 hétig te is ezt csinálod vele

izgasd fel alaposan majd hagy úgy minden egyes alkalommal 2 héten át

2023. nov. 6. 19:56
 5/32 anonim ***** válasza:
43%

+1 a szájra ülésnek

Ha kell egy kicsit kínozd meg, ha nem jól csinálja.

Azt azért vedd figyelembe, hogy az állakpocs és a nyelv nem erre lett kitalálva, sokkal gyorsabban beáll, mint más izmok.

2023. nov. 6. 19:59
 6/32 A kérdező kommentje:
Ötös! Nem órákig várom, hogy csinálja. De ha én tudok erőt venni magamon szopásnàl ,mikor már kicsit fáj az állkapcsom, akkor ő is megfogadhatnà a tanácsom, hogy nekem mi a jó .
2023. nov. 6. 20:01
 7/32 A kérdező kommentje:
Amúgy mint írtam is, ha jól nyalnak pár perc alatt elmegyek többször is. De ha nem jó a technika akkor sajna nem megy nekem sem .
2023. nov. 6. 20:02
 8/32 anonim ***** válasza:
87%

Amikor elmész előtte mond neki nyugodtan hogy abba ne hagyja.

Ha kell minden alkalom előtt.

Vagy ha közeledsz az orgazmushoz tedd a 2 kezed a fejére és húzd "magadba" ez is lehet egy jel.

Én pl imádom. 😊

2023. nov. 6. 20:05
 9/32 A kérdező kommentje:
Hát mint írtam ,ezerszer mondtam már neki,hogy most nagyon jó és abba ne hagyja!
2023. nov. 6. 20:08
 10/32 anonim ***** válasza:
36%

Ezért írtam, hogy sokkal gyorsabban, mint amit gondolnál.

Ha távol akarod tartani a fogaidat, tehát jól kinyitni a szád és jól kidugni a nyelved, majd ugyanazt a monoton mozgást végezed, ugyanabban a pozícióban, közben még az ujjaid miatt a fél öklöd is útban van az nem egyszerű.

Nem panaszkodni akarok, de nyalni nagyon nem olyan, mint csókolózni.

2023. nov. 6. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!