Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért ilyen képmutatóak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ilyen képmutatóak hogy ők márpedig nem beszélik és röhögik ki a kisfarkúakat a hátuk mögött?

Figyelt kérdés
Miközben mind csak hazudik ezzel a nem számít a mérettel meg nem amiatt szakítottak. Meg náluk sohasem téma ez pedig mind ugyanolyan féreg aki más genetikai hibáját neveti ki. Nem gondolnak bele mennyire megalázó ez nekik, maguk problémája így is megvolt alapból.
2023. nov. 6. 14:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mindegy én kicsinek tartom és rengeteg nő is. Közelebb van a mikropéniszhez mint egy használható farokhoz
2023. nov. 6. 15:32
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

#11 Mi a f*szról beszélsz? A mikropénisz 8 centi körül van. Az ideális a nőknek 16-16,5 centi. Ez olyan kutatás eredménye, ahol tényleges nőknek mutattak rendes műpéniszeket, szóval nem maguktól kellett bemondani. Mert sok nő elhiszi a 14 centire, hogy az 16-17 centi a 16-ra meg, hogy 18 centi. De itt ez ki volt küszöbölve. A 14 nincs olyan messze ettől. Kerületre meg 13 centi jött ki. Ha ez megvan, akkor a nők felénél valószínűleg jó vagy.

Amúgy én egy 16 centis 12,7 centis kerületű (4,3 széles) pénisszel rendelkezem és jelenleg egy 4 gyerekes anyával van szexkapcsolatom. Én 25 ő 42.

2023. nov. 6. 15:42
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

Imádom ezeket a kérdéseket... Meg vagyok győződve, hogy minimum 90%-ban, de lehet , alul lövök, férfiak kommentelnek mind pro, mind kontra.

Sőt, egyesek unalmukban szerintem két acc-kal érvelgetnek. Az egyikkel a kicsi, a másikkal a nagy méret mellett.:D Gyakori, én így szeretlek ❤️

2023. nov. 6. 16:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Meg kéne mondani hogy a kicsi farkad miatt vagy dobva?

Akkor sérülnél csak igazán szerintem.

De eggyütt lennél hosszú távon olyannal aki nem tud kielégíteni?

Ugye hogy nem?

2023. nov. 8. 07:09
 15/19 A kérdező kommentje:
14 De attól még nem kell világgá kürtölni amúgy is van elég baja ezeknek az embereknek köztük nekem is
2023. nov. 8. 10:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha így gondolod, akkor szerintem hagyd az egész ismerkedési témát. Ha valakiről rossz véleménnyel van, minek akarnál tőle bármit is?
2023. nov. 8. 11:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Egyre inkább azon az állásponton vagyok. 14 cm-vel csak rossz tapasztalataim voltak meg lennének is
2023. nov. 8. 11:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Világgá nem kell kürtölni az igaz
2023. nov. 8. 11:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha így állaz hozzá akkor ez régen rossz. Enged el a dolgokat. A komplexusodon meg dolgoz
2024. ápr. 15. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!