Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg van olyan nő aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan nő aki a párja kis mérete miatt lép félre vagy ez csak a kisfarkúak önbizalomhiánya miatt terjedt el?

Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 15:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

Hogyne lenne!

De ezen az oldalon fölösleges kérdezni ilyet, ide gyerekek járnak.

2022. aug. 12. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Ha jól nyal a pasi meg amúgy élvezetes a szex, akkor biztos nem lépnék ennyi miatt félre. Voltam már kisfarkú pasival teljesen jól működtünk együtt semmiben nem volt rosszabb az együttlét mint az átlagos mérettel. HA meg szerelmes lennék a partnerembe mert együtt vagyunk akkor meg se fordulna a fejemben megcsalni pláne nem ilyen dolog miatt.
2022. aug. 12. 15:48
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
a kisfarkúak, ha jól tudnak kompenzálni akkor nem lehet probálama. Az meghogy kicsi relatīv.
2022. aug. 12. 15:48
 4/11 anonim ***** válasza:
8%
Olvastam egy statisztikát , hogy a nagy facúakat gyakrabban csalják meg , mert gyakran szűk a nő vaginája és jobban esik neki egy kisfac.
2022. aug. 12. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Sosem értettem ezt. Ha kicsi és nem elégít ki, össze sem jövök vele. És már nincs is miért félrelépni...
2022. aug. 12. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

5

Van ám olyan opció is, hogy összejössz valakivel, van szex is meg minden, aztán egyszer elcsábulsz (nem a pasid mérete miatt hanem egyéb gondok miatt) és akkor rádöbbensz hogy micsoda különbségek vannak nem csak méretben, hanem minőségben is. Olyan ez mint a kukac aki boldogságban él a citromban mert még sosem kóstolt almát. Én kóstoltam almát és finomabb! Meg azóta körtét, barackot, ananászt, és mindent amit csak lehet... 😄

2022. aug. 12. 16:17
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

Vannak.

Nem most volt ez, de ott a nő konkrétan megmondta, hogy szereti a párját, de egyszerűen nem élvezi vele a szexet. Nem azért mert nem kívánja, hanem mert nincs egyszerűen kielégítve ezért lép félre.

És nem ló méret kell neki, csak egyszerűen élvezni akar.

Bárki bármit mond örökké ujjazni meg elég szánalmas ha csak abból áll a szex.

2022. aug. 12. 17:13
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Egy átlagos nőnek egy kisméretű fassz egyszerűen nem elég, hogy rendesen kitöltse. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet élvezetes a szex, de ha egyszer valaki rákap, milyen amikor egy rendes méretű, vastag farok kitölti, utána egy kis fasszal mindig hiányérzete lesz.
2022. aug. 12. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:
32%

a válaszolókra ne hallgass többségük még soha nem volt normális lánnyal, max prostival!

28N

2022. aug. 12. 22:21
 10/11 A kérdező kommentje:
Valójában nők véleménye érdekelne. Az se hátrány ha tapasztalatokról tud beszámolni...
2022. aug. 12. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!