Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért ilyen képmutatóak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért ilyen képmutatóak hogy ők márpedig nem beszélik és röhögik ki a kisfarkúakat a hátuk mögött?

Figyelt kérdés
Miközben mind csak hazudik ezzel a nem számít a mérettel meg nem amiatt szakítottak. Meg náluk sohasem téma ez pedig mind ugyanolyan féreg aki más genetikai hibáját neveti ki. Nem gondolnak bele mennyire megalázó ez nekik, maguk problémája így is megvolt alapból.
2023. nov. 6. 14:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Sajnálom, ha ilyen nőkkel vagy körülvéve. N
2023. nov. 6. 14:24
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

Én nem hazudok

Nekem évekig volt kis méretű. Párom

Engem úgy neveltek hogy ne szóljak olyanért amin a másik nem tud változtatni 10 percen belül .

Sose aláznék meg így senkit

Lehet hogy èn vagyok rosszul bekötve

2023. nov. 6. 14:25
 3/19 anonim ***** válasza:
Én sem aláznék meg senkit. De akaratlanul feljön a barátnőkkel való beszélgetésben. Annyit szoktam mondani, hogy kicsi, közepes, nagy. Illetve a teljesít
2023. nov. 6. 14:39
 4/19 anonim ***** válasza:

A probléma ott kezdődik, hogy Te definiálod genetikai hibának, ha valaki kisebb mérettel rendelkezik.

Igen, vannak ilyen szar emberek, nemtől függetlenül.

2023. nov. 6. 14:41
 5/19 anonim ***** válasza:
30%
Neked miért csak a tökéletes nők kellenek? Keresnél egy átlagosat, kicsit "csúnyácskábbat" akinek elég a te méreted is.
2023. nov. 6. 14:55
 6/19 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, keress olyan nőt, akinek jó a kicsi is. Hidd el rengeteg olyan nő van, aki nemhogy a kis pénisznek, hanem már egy kedves szónak is borzasztóan örülne.

Ja, hogy ők nem top modellek? Nem vagy te egy kicsit felületes?

2023. nov. 6. 15:10
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem csak ilyen lányok léteznek, hidd el. Én sem ilxen vagyok, és a barátnőimmel ez nem téma. Max hogy jo-e a szex. De az nem méret függvénye. Nagyon sok dolgot lehet csinálni, amitől jó lehet a szex.
2023. nov. 6. 15:15
 8/19 anonim ***** válasza:
#7 Méretfüggetlen :D megnéznélek egy 12 centis pénisszel, ami amúgy csak 2-3 centire van az átlagtól.
2023. nov. 6. 15:17
 9/19 A kérdező kommentje:
Annyira nem kicsi, 2 cm-vel több, közepesen kicsi.
2023. nov. 6. 15:22
 10/19 anonim ***** válasza:
Vagyis átlagos...
2023. nov. 6. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!