Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » No Nut November alkalmából...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

No Nut November alkalmából tesz rátok erényövet a barátnőtök?

Figyelt kérdés

2023. nov. 4. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%

Alap hogy rakok a csicskára aki ezért fizet is

💰🤌💸💶

2023. nov. 4. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
én kaptam
2023. nov. 4. 17:25
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Rajtam nem a nonut miatt van. Már 75 napja rajtam van, a feleségem tette rám.
2023. nov. 6. 08:34
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Én meg még szubot sem találok akire rakhatnék... enyje...

Amúgy ha lenne párom akit érdekel a téma én tennék de nem feltétlenül NNN miatt

2023. nov. 6. 09:33
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Az miert jó ?

Nem jobb ha van rendes dugás ?

Miért jó ha a pasin erényöv van ?

2023. nov. 6. 09:41
 6/11 anonim ***** válasza:
12%
beteg állatok xdd impotensek lesztek de ha ez nektek jó akkor csináljátok, több nő marad nekem
2023. nov. 6. 21:20
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

5#

Azért mert a rendes dugásért előbb meg kell küzdeni. Törvénybe iktatnám a hordását. Nem állatok vagyunk mi, hogy dugunk észnélkül mint a nyulak.

2023. nov. 8. 11:36
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

7

én meg azt iktatnám törvénybe hogy akinek ilyen beteg fétisei vannak azt egy 1x1 méteres cellába kéne zárni pár évtizedre, biztos élvezné

2023. nov. 8. 11:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#7 és #8

Szetintem most mindketten hulyeségeket írtatok. Egyiket se kéne törvénybe iktatni.

Amíg másnak nem okoz kárt a saját hulyeségével addig mindenki azt csinál amit akar.

Az egyik hord ilyet a másik nem. De biztos a másiknak is van olyan hulyesége ami másnak fura. Ennyi. Nem vagyunk ugyanolyanok.

2023. nov. 8. 12:15
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

7 esnek

Mi az hogy dugásért meg kell küzdeni ? Alkalminal, esetleg ?

5 éve együtt vagyok a barátnőmmel boldog párkapcsolatban a dugás nem jutalom falat hanem kölcsönös együttlét, mindketten szeretjűk egymást és mindketten kielégítjűk a másikat. Nem állatok vagyunk hogy dugunk mint a nyulak ???

Az ember eléggé közel áll az állatokhoz mivel a sex is egy össztönös dolog, de szerinted mi az elítélendő abban ha egy pasi megkíván egy csajt ? Ha a kémia működik a csaj is odáig van a pasiért és nem csak azért teszi szét a lábát mert nincs más választása.

2023. nov. 9. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!