Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No Nut November alkalmából tesz rátok erényövet a barátnőtök?
Alap hogy rakok a csicskára aki ezért fizet is
💰🤌💸💶
Én meg még szubot sem találok akire rakhatnék... enyje...
Amúgy ha lenne párom akit érdekel a téma én tennék de nem feltétlenül NNN miatt
Az miert jó ?
Nem jobb ha van rendes dugás ?
Miért jó ha a pasin erényöv van ?
5#
Azért mert a rendes dugásért előbb meg kell küzdeni. Törvénybe iktatnám a hordását. Nem állatok vagyunk mi, hogy dugunk észnélkül mint a nyulak.
7
én meg azt iktatnám törvénybe hogy akinek ilyen beteg fétisei vannak azt egy 1x1 méteres cellába kéne zárni pár évtizedre, biztos élvezné
#7 és #8
Szetintem most mindketten hulyeségeket írtatok. Egyiket se kéne törvénybe iktatni.
Amíg másnak nem okoz kárt a saját hulyeségével addig mindenki azt csinál amit akar.
Az egyik hord ilyet a másik nem. De biztos a másiknak is van olyan hulyesége ami másnak fura. Ennyi. Nem vagyunk ugyanolyanok.
7 esnek
Mi az hogy dugásért meg kell küzdeni ? Alkalminal, esetleg ?
5 éve együtt vagyok a barátnőmmel boldog párkapcsolatban a dugás nem jutalom falat hanem kölcsönös együttlét, mindketten szeretjűk egymást és mindketten kielégítjűk a másikat. Nem állatok vagyunk hogy dugunk mint a nyulak ???
Az ember eléggé közel áll az állatokhoz mivel a sex is egy össztönös dolog, de szerinted mi az elítélendő abban ha egy pasi megkíván egy csajt ? Ha a kémia működik a csaj is odáig van a pasiért és nem csak azért teszi szét a lábát mert nincs más választása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!