Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No nut novemeber vélemények? Szerintetek hasznos és ha csináljátok meddig bírjátok?
Anno láttam youtubeon egy ilyen konyha pszichológust erről dumálni, hogy milyen jó ha leszokunk a masztiról, mert sokkal motiváltabba válunk meg több időnk marad másra, meg mit tudom még miért jó és tökre volt benne ráció és így kipróbáltam.
Az elején kicsit nehéz volt de egy idő után már nem is hiányzott, ellenben az ég világon semmilyen pozitív hatását nem éreztem.
Szóval röviden hülyeség az egész, csináld azt amit élvezel. :)
Novemberre találják ki az összes baromságot? Halloween, feltűnési viszketegségben szenvedők, akik bajuszt növesztenek a prosztata rák elleni kampány miatt, most meg ez?
Amúgy baromira nem érdekel senkit, hogy kivered-e vagy nem.
Szoktam olyat néha, hogy nem élvezek el pár napig, hogy több spermám legyen, és intenzívebb legyen az orgazmus.
Annak nem látom hasznát, hogy egy teljes hónapig ne élvezzek el, túl hosszú idő, nem hiszem, hogy egészséges.
Néha szoktam én is pár napos önmegtartóztatást tartani, persze csak a több sperma és a nagyobb élvezés érdekében.
Egyszer kb 2 és fél hétig sikerült megállnom, hogy ne verjem ki. Az első napok voltak a legrosszabbak, utána könnyebb volt már. Közben kicsit éreztem, hogy motiváltabb lennék. Legalább is van benne valami.
Amúgy nem a november miatt, de bármikor lehet önmegtartóztatást csinálni, csak elszántság kell hozzá.
Egy egészséges férfi nem bírja ki, hogy ne ürítsen
Néztem egyszer egy angol táblázatot ahol az állt, hogy egy sportos egészséges tizen huszonéves férfi egy nap kétszer ejakulál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!