Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » No nut novemeber vélemények?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

No nut novemeber vélemények? Szerintetek hasznos és ha csináljátok meddig bírjátok?

Figyelt kérdés
2022. nov. 5. 20:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Anno láttam youtubeon egy ilyen konyha pszichológust erről dumálni, hogy milyen jó ha leszokunk a masztiról, mert sokkal motiváltabba válunk meg több időnk marad másra, meg mit tudom még miért jó és tökre volt benne ráció és így kipróbáltam.

Az elején kicsit nehéz volt de egy idő után már nem is hiányzott, ellenben az ég világon semmilyen pozitív hatását nem éreztem.

Szóval röviden hülyeség az egész, csináld azt amit élvezel. :)

2022. nov. 5. 21:02
 2/12 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem értelmetlen és haszontalan. Mintha egy hónapig eltiltanád magad a kajától vagy a wc-től. A legjobb, hogy közvetlen a locktober után következik, sajnálom azt, aki mind a kettőt bevállalja. Én ha naponta lerendezem magam, is bőven marad még vagy egy vödörnyivel.
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Először is hülyeség, senki nem csinálja. Másodszor a zsákürítés egészséges és fontos. Egy hónap alatt be is gyulladhat, innen a kékgolyó fogalom.
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus olykor segít kiengedni a gőz vagy segít elaludni. Szerintem baromság "nem csinálni" csak azért mert van egy ilyen kihívás.
2022. nov. 5. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Novemberre találják ki az összes baromságot? Halloween, feltűnési viszketegségben szenvedők, akik bajuszt növesztenek a prosztata rák elleni kampány miatt, most meg ez?

Amúgy baromira nem érdekel senkit, hogy kivered-e vagy nem.

2022. nov. 5. 21:09
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Szoktam olyat néha, hogy nem élvezek el pár napig, hogy több spermám legyen, és intenzívebb legyen az orgazmus.

Annak nem látom hasznát, hogy egy teljes hónapig ne élvezzek el, túl hosszú idő, nem hiszem, hogy egészséges.

2022. nov. 5. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egy egészséges (értsd nem valami hormonhiányos trash) férfi 3-4 napnál nem bírja tovább orgazmus nélkül
2022. nov. 5. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Néha szoktam én is pár napos önmegtartóztatást tartani, persze csak a több sperma és a nagyobb élvezés érdekében.

Egyszer kb 2 és fél hétig sikerült megállnom, hogy ne verjem ki. Az első napok voltak a legrosszabbak, utána könnyebb volt már. Közben kicsit éreztem, hogy motiváltabb lennék. Legalább is van benne valami.

Amúgy nem a november miatt, de bármikor lehet önmegtartóztatást csinálni, csak elszántság kell hozzá.

2022. nov. 5. 21:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy egészséges férfi nem bírja ki, hogy ne ürítsen

Néztem egyszer egy angol táblázatot ahol az állt, hogy egy sportos egészséges tizen huszonéves férfi egy nap kétszer ejakulál

2022. nov. 6. 09:17
 10/12 anonim ***** válasza:
1-2 percig
2022. nov. 7. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!