Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm alatti pasiknak mekkora farkuk van?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmnek alacsony pasija van, kb 165 cm magas lehet. Kíváncsi vagyok e méretű pasiknak mekkora van ott lent.2023. nov. 4. 10:36
1/21 anonim válasza:
Egyénenként eltérő. Az adott magasságokhoz tartozó átlag hossz is csak kis mértékben korrelál a testmagassággal.
Szóval ezt így nem fogod megtudni. Tippelni lehet, de a konfidencia gyalázatos lesz
2/21 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg a barátnődet?
3/21 anonim válasza:
Szerintem azért van együtt a barátnőd az alacsony pasival, mert nagy bottal jár a kis ember?
4/21 anonim válasza:
Ha a pontos méretére vagy kíváncsi oda mész hozzá, letérdelsz és pár percig jól megsz.p.kodod neki és meg is mérheted. A barátnőd nem biztos,hogy értékelni fogja,de a kíváncsiságod kielégíti! Nekem van 165 cm magas haverom és az agya elszál hogy neki 24+ a mérete és,hogy mennyi szexmániáa nő imádja,de szerintem erre a testmagasság nem mérvadó. Én 183 vagyok még sem nagy,de igazából mivel nincs önbizalmi problémám eddig egy barátnőm sem panaszkodott soha hogy kicsi.. sőt volt olyan aki a nagyon nagyot szerette és ahhoz volt "szokva" mégis minden rendben volt évekig.
5/21 anonim válasza:
170 centi vagyok
Nekem 17,5cm, 4,5-4,7 vastag
Kis ember nagy bottal jár, nem véletlen ez a szólás
6/21 anonim válasza:
Nem test magasság függő
Nekem is volt ilyen alacsony udvarlom 17.5cm volt neki és 4.5cm vastag
De volt 180 cm udvarlom ugyan ilyen adottsággal
8/21 anonim válasza:
Bármekkora lehet, nincs összefüggés a testmagasság és a farokméret között!
9/21 anonim válasza:
150 centi vagyok
Hossza 19cm
Kerülete 15cm
10/21 anonim válasza:
Legfontosabb, hogy 70cm-nél kisebb nehogy huzza maga után a földön, mert akkor lekopik a hegye. (Következö hülye kérdés?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!