Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők miért kezdenek a szintjüknél feljebb lévő pasival,mikor a pasiknak azt írják csak a szintjük alatti nővel kezdjen?
En az en szintemen még pasit se láttam. Csak messze akik alattam vannak, meg felettem.
Önmagam nem láttam még senkiben pasiban.
Ennek fuss neki még egyszer. Én értem mit akarsz mondani, de olyan szintű érvelési hiba csúszott már a kérdésbe is, ami epic fail. Az az igazi nagybetűs fajta.
(gyk. ha adott férfi alacsonyabb szintű nővel kezd, akkor értelemszerűen azok a nők magasabb szintű pasival lesznek, nem?)
Ilyet senki nem mond
Csak azt ha a pasi kövér akkor csakis szintén kövér nő az ő szintje.
Én pont azt látom, hogy nők elvárásai a béka seģge alatt vannak, mert a férfiak egy jó része a minimumot se ugorja meg.
A legtöbb pasi (tisztelet a kivételnek) NEM szereti a nőket, nem barátkozik velük, és ha nem szexen jár az esze, akkor nem veszi őket ember számba. És ez még nem a nőgyűlölő incel kategória, aki szexrabszolgát szeretne. Ez csak a közönbös, nemtörődöm nem szeretés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!