Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg létezik ilyen, vagy kamuzott a srác?
Pár éve összejöttünk jó pár alkalomra egy sráccal. Baromira jó volt vele a szex , és szex közben iszonyú sokszor el tudott úgy élvezni, hogy nem volt ejakulàció és az elmondása szerint, ezek az orgazmusok neki sokkal intenzívebbek voltak, mint mikor jött a végtermék is. És volt, hogy már akkor is elment így szárazon miközben engem szájjal kényeztetett.
Létezik tényleg férfiaknàl is ilyen száraz többszörös orgazmus (mondjuk tényleg látszott minden jele annak, hogy elment, csak épp nem jött semmi és ha szájjal ,ha kézzel csináltam neki, akkor is ment el így és tényleg valódi orgazmusnak tűnt), vagy csak kamuzott a srác (harmincon felüliek voltunk mind a ketten ,ha ez számít)?
Én csak többszöri ejakuláció után tudok "száraz" élvezést produkálni, amikor üres lesz a tár. Kb.5-6. menetnél. Ugyanolyan jó érzés, csak már nem jön ondó. Igazság szerint olyankor lehet a legnagyobbakat bacni! ;)
De nincs kizárva hogy a pasid igazi profi volt, aki vissza tudta tartani az anyagát az eksön végéig, de közben szárazon elélvezett többször. Ez nem derült ki a sztoridból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!