Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Őszintén. Hány cm-es péniszt választanál a pasira?
Az enyém valós 18cm,és a legvastagabb részén 5cm vastag.Rengeteg nőm volt már,de igazán durvulni,tövig nyomni ezt a méretet sem sok nőnél lehetett.És extra méretű óvszer kell,a normál az mind szorít.
Szóval ennek is van hátránya.
31 vagyok
32 én kinőttem már az efféle pöcsméregetésből,csak leírtam a tapasztalatomat.45 éves vagyok,túl annyi nőn,amennyi neked lehet életedben sem lesz.És ha tudnál értelmezni,akkor felfognád,hogy épp hogy nem az errefelé gyakori óriásfarkak mellett teszem le a voksom.
31 vagyok
34 Az átlag vastagság nem létezik,hogy 4,5-5cm..
Mi többesezünk is,láttam annyi farkat hogy ihaj,és nem képen...Nagy része a férfiaknak vékonyabb jóval.
16cm-t jelöltem, de nekem a körméret fontosabb. Nagyon vastag ne legyen, mert nálam az gátsérülés jár. Hosszban jól tágulok, de a hüvelynyílásom nem. Mondjuk elég kis termetű is vagyok.
25
155 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!