Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Őszintén. Hány cm-es péniszt választanál a pasira?
20as
Az is lehet. Gondolom akkor is, mikor kutyában arra kér, hogy ne nyomjam túl mélyre, mert fáj. Vagy ha lovagol rajtam, ott is vigyáz, hogy ne menjen tövig. Ja, és nem egy nőnek okoztam vele már orgazmust.
#21 Akkor legyen úgy. Hasonló méretem van mint a tiéd és
nagyon kevés a nőknek.
Eddig a válaszadók 1/4 írt 20+ péniszt ami azért elég sok ugyanis a
Playboy vagy Hustler magazinban volt, hogy a ffi társadalom 5-8% rendelkezik 20+ cm pénisszel, gyanítom a nőknél is hasonló lehet az arány akik ilyen méreteket gond nélkül betudnak fogadni(size queen). Egyébként ez az 8% arány releváns lehet, unokatesóm- hát elég jól el van eresztve ezen a téren 20/5-, rengeteget sztorizott, hogy kb 18 nővel feküdt le az elmúlt 5 évben és kb 3 olyan nő volt aki gond nélkül teljesen betudta fogadni tehát nem kellett óvatoskodnia, meg visszafognia magát. Persze lehet hogy a válaszadók között felülreprezentáltak a size queen-ek.
#26 Sokkal inkább 2% felmérések alapján, amin ténylegesen történt mérés.
Viszont nekem 19 centi és együtt volta már 8 nővel. Egyiknek sem volt probléma. Kutya póz, ahol vigyázni kellett többnél is, de sok olyan póz volt, ahol lehetett rendesen szexelni. Pedig vastagságra is átlag feletti vagyok.
26-os vagyok
#29 Igen olyan 19 cm lehet a határ bár te is írtad kutyába már oda kell figyelni, meg sok lehet lovaglóba(ha a csaj guggol), amazon-pózba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!