Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Tudnátok teljes mértékben élvezni a szexet egy kis méretű péniszű férfival?
Figyelt kérdés
Egy olyan méretről van szó ami nagyobb 10 centinél, de kisebb 14 centinél. Tehát nagyjából 11-13 centis erektált méret, ahhoz arányos vastagsággal.
Ne vetítsétek rám a kérdést!
Álatalánosítva kérdezem, mennyire élvezhető?
2023. nov. 2. 04:37
11/19 anonim válasza:
Ja és amúgy 8-as. Téged hogy nem kap el a röhögőgörcs mikor ezt írod?
12/19 anonim válasza:
Voltam mar dolgok tobb kisebb meretu penisszel is, a legkisebb 9cm volt
13/19 A kérdező kommentje:
"Nekem ekkora és tudom hogy itt csak füllentenek erről"
Miért hazudnának erről a nők egy anonim fórumon?
Mi hasznuk lenne belőle?
2023. nov. 2. 16:31
14/19 anonim válasza:
" Attól hogy egy 18 cm-s csuklóvastagságúval fizikálisan tényleg jobb"
Neked lehet, nekem meg történetesen kizáró ok lenne a vastagsága miatt, a hosszra pedig 12 cm felett minden egyes cm hátrány.
15/19 anonim válasza:
"Vannak nagyobb darabb lányok akiknek tényleg a 20 is kicsi"
Hat igen...
Van akinek nem nogyogyasz kell, hanem barlangasz.
16/19 anonim válasza:
Kettő ilyen méretűvel volt dolgom egyikkel se élveztem a szexet,de ez nem azt jelenti hogy nem élvezném senkivel aki ilyen mérettel rendelkezik
17/19 anonim válasza:
Nem sajnos.
15cm alatt bárhogy csinálja nem olyan mint egy átlag mérettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!