Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A "szeretőm" "szerelmes"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "szeretőm" "szerelmes" belém. Mi legyen? Érdemes lenne komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Egyébként nincs párom, szóval lehet nem a szerető a legjobb szó arra, ami köztünk van. Külön élünk, mind a ketten egyedül, átmegyünk egymáshoz, nagyjából naponta-két naponta, szexelünk, utána a másiknál alszunk, dumálunk, ilyenkor néha együtt vacsorázunk/reggelizünk. Pár napja azt mondta, hogy szeret, nem baj, ha nem, de örülne, ha több lenne köztünk, egy pár lennénk. Gondolkodási időt kértem, azóta minden ugyanúgy megy.

Ami azt illeti nem terveztem mostanában komoly kapcsolatot, nekem jó így, viszont észrevettem magamon, hogy más nő nem igazán érdekel rajta kívül, amikor hozzám bújik este, elalvás elől, nemhogy érzem kényelmetlennek, sőt, örülök neki, átölelem. Ha nálam vagyunk, marasztalom reggel, és nem azért, hogy legyen még egy menet, csak szeretem a közelembe tudni. Ha nálam vagyunk, és korábban kelek, van hogy ágyba viszem neki a reggelit, örül neki. De ő is elég gondoskodó tud lenni. Ha úgy megyek át hozzá, hogy abból akkor éppen nem lett szex, akkor se bánom, jó vele lenni. Ha nem találkozunk, egész nap ő jár a fejemben.

Csak úgy érzem, hogy nem telt el elég idő az előző kapcsolatom óta, pedig már majdnem másfél éve vége, én szakítottam ráadásul anno, ezzel a lánnyal meg már majdnem egy éve tart ez a viszonyom, de még szívesen lennék szingli valameddig, nem vagyok biztos benne, hogy készen állok egy kapcsolatra. De nem tudom mikor fogom azt érezni, hogy na akkor ez legyen egy kapcsolat, és nem akarom, hogy megunja ezt az egészet, és itthagyjon. Nem akarom elveszíteni ezt a lányt. És olyan idiótának érzem magam. Itt ez a lány, rengeteg közös van bennünk, kedves, jófej, dögös, jó az ágyban, én meg mégis azon rágódom, hogy jó ötlet-e összejönni vele, amikor adott a lehetőség. Egy részem legszívesebben felhívná most azonnal, hogy költözzünk össze.

2023. nov. 1. 11:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
De szeretnék én is egy ilyen cuki pasit🥹
2023. nov. 1. 19:24
 22/30 A kérdező kommentje:
#19 Amikor megismertem, akkor épp kalandozgattam, amikor találkoztunk, akkor kocsmáztam a haverokkal egy buli előtt. Neki is hasonló volt a terve, a saját barátaival, pont ugyanoda mentünk. Még a kocsmában beszélgettünk pár szót. Így magamban elég gyorsan letudtam a dolgot, hogy jó, megnéztem magamnak, csinos lány, formás a combja, az a szoknya jól áll a fenekén, tetszik, hogy pont tenyérbe való cicije, szép zöld szemei vannak, tetszik a hosszú fekete haja, meg a szeplői is, de mind a ketten mentünk a dolgunkra a saját társasággal, nem gondoltam, hogy még találkozom vele. Aztán mivel ugyanoda mentünk, nyilván összefutottunk a szórakozóhelyen. Közel laktam a helyhez, a buli után, enyhén ittasan nálam kötöttünk ki, hogy majd lesz egy kis... Hát nem lett, viszont az előszobaszőnyeget remekül lehányta. :D Haza akart menni, a barátai nem vették fel neki, mert ők még buliztak, mondtam, maradjon nálam, hát ilyen állapotban nem biztonságos, az meg nem lenne szerencsés, ha a taxiban is kidobná a taccsot. Lezuhanyzott, kapott valami random ruhát tőlem, hogy ne az enyhén lerókázott buli szettben aludjon. Másnap reggel órákat beszélgettünk, megtudtam, hogy nemrég volt túl egy szakításon, felejteni akart valami kalanddal, de kicsit többet ivott, mint kellett volna, nagyon nem így tervezte az estét, kicsit viccelődtünk azon, hogy majd "kárpótol valamivel", meg "bepótoljuk, ami kimaradt". Aznap egyedül ment haza pár kölcsön ruhában, ami jó ürügy volt a találkozásra, mert hát visszahozta két nap múlva. Akkor feküdtünk le egymással először. Arra jutottunk, hogy egyikőnk se akar komolyat, de hát jó volt, hűség nem kell, szükségletek vannak, néha összefutunk, jó lesz. Csak ez a néha egyre több lett, meg úgy is átmentünk egymáshoz, hogy abból nem lett szex. Mondjuk átmegyek hozzá, amikor tudom, hogy menstruál, és nem szeretne szexelni, akkor vagy együtt játszunk valamit(mármint videojátékot), agy nézünk valami filmet, amit ő választ (mondjuk mindegy, mert kb ugyanolyan az ízlésünk), ölelgetem, simogatom a pocakját. Ha átmegyünk egymáshoz, mindig főzünk valamit a másiknak, ha ő jön, akkor én neki, ha én megyek, akkor ő nekem, vagy együtt főzünk valamit. Ő nagyon aranyos, ha váratlanul elkapom hátulról a konyhában egy ölelésre, és jó sokszor megpuszilom az arcát, akkor mindig nagyon elpirul. Meg amúgy soha nem tudom nem szépnek látni. Vagy baromi szexi, vagy nagyon bájos. Ezt azért elég sokszor közlöm vele. Például nagyon szexi volt azon az éjszakán, amikor megismertem, vagy valahányszor kifejezetten amiatt találkoztunk, hogy szexeljünk, vagy a zuhany alatt is. Egyébként meg aranyos, amikor fürdés után ott mászkál a ruháimban, amikor felébred kócosan, amikor piros napok vannak, és úgy látogatom meg, hogy nem számít arra, hogy megyek és úgy nyit ajtót, hogy melegítő, meg valami kifakult póló. Amikor reggelente marasztalom, hogy ne menjen még, mindig amikor visszahúzom az ágyba, ölelgetem, ő meg a hajamat piszkálja, ami tök jól esik, pedig rajta kívül eddig mindenkitől idegesített. Ha nála vagyunk, és mennie kell reggel, akkor mindig csókokkal ébreszt. Meg mindig rengeteget dumálunk, van hogy viccelődünk, van hogy komolyabb dolgokról. Ha hidegebb az idő, akkor esténként mindig sokkal jobban hozzámbújik, mondván, hogy nem akarja lenyúlni a takarót, mert akkor megfázok, és ez az egyetlen módja annak, hogy ezt biztosan meg tudja előzni. :D
2023. nov. 1. 20:14
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
És neked ilyen, amikor megkérdőjelezed, hogy jó ötlet-e kapcsolatot kezdeni a lánnyal????
2023. nov. 1. 20:58
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Majd azért írd meg, hogy mi volt az este!
2023. nov. 1. 22:25
 25/30 anonim ***** válasza:
21%
Kizárt, hogy te pasi vagy. Az írásod alapján inkább egy kamaszlány.
2023. nov. 2. 09:44
 26/30 anonim ***** válasza:
20%
Amúgy a végére már nekem is megfordult a fejembe, hogy nem valós a sztori. :)
2023. nov. 2. 09:45
 27/30 A kérdező kommentje:

#24 Átjött, kicsit késett. Vacsoráztunk, közbe dumáltunk mindenféle dolgokról. Vacsi után a nappaliban voltunk, mondván majd megnéztünk valami filmet. Mondtam neki, hogy szeretnék valami nagyon fontosat mondani. Azzal kezdtem, hogy költözzön hozzám, hát tök felesleges külön élni, ha mindig egymásnál lógunk, amikor csak lehet. Mondta, hogy ez elég furcsa lenne, nem kéne, ő csak a párjával szokott együtt lakni, esetleg lakótárssal. Mondtam neki, hogy hát igen, én se laknék együtt olyannal, akivel csak dugni járok össze, de át gondoltam, amire pár napja mondott, szóval szeretném én is, hogy több legyen köztünk, legyen a párom. Meglepődött, mondván, hogy azt hitte, hogy pár napja azért kértem gondolkodási időt, mert nem akarom, de egyébként örült. Szóval most együtt vagyunk. Megdumáltuk, hogy segítek neki a költözésben, decemberben már nálam fog lakni. Felvetettem, hogy karácsonykor jöhetne a családomhoz, ne legyen egy napot se egyedül (ő nem tart kapcsolatot a saját családjával, szóval ha egy napra megyek is, akkor is egy napot egyedül töltene), meg akkor már bemutatom valamikor még az ünnepek előtt.

Egyébként minden rendben ment. Aranyos, hogy elpirul, amikor szerelmemnek hívom. :)

#25,26 Mért hazudnék? Miért lennék kamaszlány?

Valaki kérdezte, hogy miért így alakult a kapcsolatom ezzel a lánnyal, hogy ismertem meg, milyen is ő, én meg válaszoltam. Mi hihetetlen van a leírtakban? Hogy első találkozáskor nem éltem vissza azzal, hogy a lakásomban van egy tök részeg csaj? Szerintem ez elég alap. Hogy nem arról írtam, hogy hogyan szoktunk szexelni? Belemehettem volna, hogy mit csinálok vele az ágyban, vagy a konyhában, S fürdőben, ne adj isten az erkélyen, de nem erről szólt a kérdés. A figyelmesség? Hát nem tudom ki hogy szocializálódott, de engem a fater mindig arra tanított, hogy jól kell bánni a nőkkel. Vagy mi ilyen hihetetlen?

Talán nem voltam annyira bizonytalan a dologban valójában, mint amennyire tűnt. Bevallom, kicsit inkább megerősítésért jöttem. Elég régóta nem úgy tekintek rá, mint egy sima kvázi szeretőre, mármint feltűnt, hogy ragaszkodom hozzá, szeretek vele lenni akkor is, ha éppen nem szexelünk, ha kimarad egy nap két bármilyen találkozás között, akkor azon gondolkodom, hogy mit csinálhat, mi lehet vele, vajon hiányzom-e neki, meg nem tetszik a puszta gondolat se, hogy mással csinálja ugyanezt, holott nem beszéltünk semmiféle hűségről soha.

2023. nov. 2. 10:59
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
#25 Minden kamaszlány arról álmodozik, hogy a cuki pasival úgy ismerkedik meg, hogy felmegy hozzá dugni, de ehelyett lehányja a szőnyeget. :D Nyilván. Meg azért az is elég árulkodó, hogy szexualitás kategóriában vagyunk. Egy álmodozó kamaszlány a felnőtt párkapcsolatokba írta volna a kérdést.
2023. nov. 2. 14:09
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerlek, de az írásod alapján nekem úgy tünik hogy Ő fontos számodra.

S ha ez igy van akkor mindenképp csináld.

[ Ne próbáld , hanem csináld vagy ne csináld ;-) ]

2023. nov. 5. 00:20
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

29# bizonyára te makukátlan vagy, és vársz a szexel a nászéjszakáig. :D

Nem kell ám ennyire rosszindulatúnak lenni!

2023. nov. 5. 05:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!