Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "szeretőm" "szerelmes" belém. Mi legyen? Érdemes lenne komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat?
Egyébként nincs párom, szóval lehet nem a szerető a legjobb szó arra, ami köztünk van. Külön élünk, mind a ketten egyedül, átmegyünk egymáshoz, nagyjából naponta-két naponta, szexelünk, utána a másiknál alszunk, dumálunk, ilyenkor néha együtt vacsorázunk/reggelizünk. Pár napja azt mondta, hogy szeret, nem baj, ha nem, de örülne, ha több lenne köztünk, egy pár lennénk. Gondolkodási időt kértem, azóta minden ugyanúgy megy.
Ami azt illeti nem terveztem mostanában komoly kapcsolatot, nekem jó így, viszont észrevettem magamon, hogy más nő nem igazán érdekel rajta kívül, amikor hozzám bújik este, elalvás elől, nemhogy érzem kényelmetlennek, sőt, örülök neki, átölelem. Ha nálam vagyunk, marasztalom reggel, és nem azért, hogy legyen még egy menet, csak szeretem a közelembe tudni. Ha nálam vagyunk, és korábban kelek, van hogy ágyba viszem neki a reggelit, örül neki. De ő is elég gondoskodó tud lenni. Ha úgy megyek át hozzá, hogy abból akkor éppen nem lett szex, akkor se bánom, jó vele lenni. Ha nem találkozunk, egész nap ő jár a fejemben.
Csak úgy érzem, hogy nem telt el elég idő az előző kapcsolatom óta, pedig már majdnem másfél éve vége, én szakítottam ráadásul anno, ezzel a lánnyal meg már majdnem egy éve tart ez a viszonyom, de még szívesen lennék szingli valameddig, nem vagyok biztos benne, hogy készen állok egy kapcsolatra. De nem tudom mikor fogom azt érezni, hogy na akkor ez legyen egy kapcsolat, és nem akarom, hogy megunja ezt az egészet, és itthagyjon. Nem akarom elveszíteni ezt a lányt. És olyan idiótának érzem magam. Itt ez a lány, rengeteg közös van bennünk, kedves, jófej, dögös, jó az ágyban, én meg mégis azon rágódom, hogy jó ötlet-e összejönni vele, amikor adott a lehetőség. Egy részem legszívesebben felhívná most azonnal, hogy költözzünk össze.
Szerintem neked fontos ez a nő, csak félsz elköteleződni.
Szerintem ne félj ettől és adj egy esélyt magatoknak, mert meg fogod bánni ha visszautasítod. Úgyis rájössz, hogy kell neked, csak gáz ha ez azután történik, miután elküldted és ő már talált magának mást.
Ha többet szeretnél, minél előbb mondd meg neki. Örökké nem fogja várni, hogy te "gondolkodj".
Egyébként semmi racionális érvet nem látok arra, hogy miért maradj szingli. Nem dugsz mást, hogy kelljen a szabad terep, csak ő érdekel téged. Kb úgy viselkedtek, mint egy olyan pár, akik még nem költöztek össze. Nem hiszem, hogy nagy változás lenne, ha ezt tényleg párkapcsolatnak neveznétek.
Egyébként egyre jobban azt érzem, hogy nem azt várom legjobban az érkezésében, hogy szexeljek vele (nem mondom, hogy azt nem várom, sőt...), hanem ami utána jön. A közös zuhany/fürdő után mindig valamelyik pólómban flangál a lakásban, amibe még vagy kétszer beleférne, hogy tök random meg tudjam ölelgetni, amikor vacsorát csinálunk. Néha meglepődik és olyankor nagyon aranyos, mindig megpuszilgatom. Ha együtt filmet nézünk vacsora után, mindig a vállamra hajtja a fejét, ha bealszik, akkor mindig betakargatom, ha a nappaliban történik ez, akkor becipelem a hálóba. És fordítva is ez van, ha én aludnék be (már azt leszámítva, hogy ő nem tud becipelni :D). Amikor lebetegedtem, és úgy volt, hogy ezért nem találkozunk tök random beugrott, mondván, hogy főzött nekem levest. :)
Voltak futó kalandjaim előtte, meg egy rövid ideig, az elején mellette is, más nővel is aludtam együtt, más is hozzám bújt, de kivétel nélkül kényelmetlennek találtam. Vele nem, ha ő csinálja, az jó. Nem bosszant, ha meglátom, hogy ott maradt a fürdőben 1-1 hajszál utána, pedig erre szörnyen háklis vagyok.
Igazából ma pakolásztam, és teljesen meglepődtem, hogy mennyi cucca van nálam. Konkrétan van a szekrényemben egy külön polc a ruháinak, arra az esetre, ha reggel olyan sokáig marasztaltam volna, hogy tőlem megy munkába, mert nem jut idő előtte hazaugrani. A fürdőszobában is ott a random világos lila papucs, ami egyértelműen nem az enyém. És még sorolhatnám.
Este jön át hozzám, arra gondoltam, hogy ma megmondanám neki, hogy én is többet szeretnék. Főzhetném neki a kedvencét, akár. Az mennyire lenne túlzás, ha felvetném az összeköltözést?
Hát a 14-es kommented után nagyon ajánlom, hogy mondd meg neki. Ahogy írsz róla, elég egyértelmű, hogy szereted. Semmit nem veszítesz azzal, ha megmondod, hogy komolyabbat akarsz tőle, mert már tudod, hogy ő is többet akar. Szerintem a költözés része is mehet. Már ki tudja mennyi ideje párként viselkedtek, félig oda van cuccolva hozzád.
Mondjuk azt sem csodálom, hogy ő szerelmes, az alapján, amit írtál. Te azért elég figyelmes vagy ezzel a lánykával, ami párkapcsolatban se sűrű, legalábbis nem sok embertől hallom, hogy a pasija ágyba viszi neki a reggelit, nem még a szeretőnek.
Egyébként nem akarsz mesélni róla? Hogy ismerted meg, miért indult ez szexkapcsolatnak? Milyen ez a lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!