Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A "szeretőm" "szerelmes"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "szeretőm" "szerelmes" belém. Mi legyen? Érdemes lenne komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Egyébként nincs párom, szóval lehet nem a szerető a legjobb szó arra, ami köztünk van. Külön élünk, mind a ketten egyedül, átmegyünk egymáshoz, nagyjából naponta-két naponta, szexelünk, utána a másiknál alszunk, dumálunk, ilyenkor néha együtt vacsorázunk/reggelizünk. Pár napja azt mondta, hogy szeret, nem baj, ha nem, de örülne, ha több lenne köztünk, egy pár lennénk. Gondolkodási időt kértem, azóta minden ugyanúgy megy.

Ami azt illeti nem terveztem mostanában komoly kapcsolatot, nekem jó így, viszont észrevettem magamon, hogy más nő nem igazán érdekel rajta kívül, amikor hozzám bújik este, elalvás elől, nemhogy érzem kényelmetlennek, sőt, örülök neki, átölelem. Ha nálam vagyunk, marasztalom reggel, és nem azért, hogy legyen még egy menet, csak szeretem a közelembe tudni. Ha nálam vagyunk, és korábban kelek, van hogy ágyba viszem neki a reggelit, örül neki. De ő is elég gondoskodó tud lenni. Ha úgy megyek át hozzá, hogy abból akkor éppen nem lett szex, akkor se bánom, jó vele lenni. Ha nem találkozunk, egész nap ő jár a fejemben.

Csak úgy érzem, hogy nem telt el elég idő az előző kapcsolatom óta, pedig már majdnem másfél éve vége, én szakítottam ráadásul anno, ezzel a lánnyal meg már majdnem egy éve tart ez a viszonyom, de még szívesen lennék szingli valameddig, nem vagyok biztos benne, hogy készen állok egy kapcsolatra. De nem tudom mikor fogom azt érezni, hogy na akkor ez legyen egy kapcsolat, és nem akarom, hogy megunja ezt az egészet, és itthagyjon. Nem akarom elveszíteni ezt a lányt. És olyan idiótának érzem magam. Itt ez a lány, rengeteg közös van bennünk, kedves, jófej, dögös, jó az ágyban, én meg mégis azon rágódom, hogy jó ötlet-e összejönni vele, amikor adott a lehetőség. Egy részem legszívesebben felhívná most azonnal, hogy költözzünk össze.

2023. nov. 1. 11:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
39%
Ha jól értem, nekem random anonim embernek az internetről kellene eldöntenem, hogy legyen a te kapcsolatod?
2023. nov. 1. 12:10
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát, itt nem csak a szeretőd szerelmes, ahogy elnézem. :D

Mi értelme annak, hogy szingli vagy, ha csak ő érdekel?

Egyébként igen, lenne értelme komolyabbra fordítani a kapcsolatotokat. Minden működik az elmondásod alapján. Nem mondom, hogy hívd fel most azonnal, hogy költözzetek össze, de ha nem szoktatok, akkor hívd el házon kívül randizni, csináljátok más közös programokat, aminek nem a szex miatti találkozás az apropója.

2023. nov. 1. 12:11
 3/30 A kérdező kommentje:
#1 Nem azt mondtam, hogy a random emberek döntsék el. Csak szeretnék tanácsot, ami nem a saját ismerősi körömből jön.
2023. nov. 1. 12:12
 4/30 anonim ***** válasza:
0%
De hogy adhatnánk mi tanácsot, teljesen szubjektív érzelmi alapú dologban?
2023. nov. 1. 12:27
 5/30 anonim ***** válasza:
15%
Hagyd a fenébe, jön jobb. Ha nem kell, csak üríteni, akkor ennyit is ér.
2023. nov. 1. 12:33
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha ennyire passzol minden, ne engedd el. Próbáljátok meg és majd lesz ami lesz.:)
2023. nov. 1. 12:49
 7/30 A kérdező kommentje:
#5 Nem csak "üríteni" kell, ne beszéljünk már ilyen gusztustalanul róla... :/
2023. nov. 1. 13:05
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj bele. A leírásodból látszik, hogy több neked, mint szerető, úgyhogy én a helyedben adnék neki egy esélyt.
2023. nov. 1. 13:13
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen nyilvánvaló az írásod alapján, hogy szereted. A helyedben nem hagynám, hogy esetleg találjon mást...
2023. nov. 1. 13:21
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
ez irtó aranyos 🥺 szerintem mindenképp próbáld meg vele
2023. nov. 1. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!