Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfi vagyok. Más házasságba is előfordul, hogy közös hitel, és közös gyerek miatt a válás bonyolult és nehezen kivitelezhető de már szex és intimitás nincs?
Kérdezem azokat a nőket ki hogy oldja meg ezt az élethelyzett?
Én a szexet heti egyszer igényelném,
Lehetséges normális szeretőt találni?
Nem akarok minden héten új partnert egy normális bőven elég..
Ez nagy igény?
Van ilyen nő egyáltalán?
21-es vagyok,a #16 nak szólt ,nem a #17 nek.
Elnézést #17-es.
21
Köszönöm végre valaki érti miről beszélek
#21 & 23: Írtam egy abszolút jó szándékú választ (12), amire ennyi volt a kérdező reakciója:
"A másik az ha egy nőnek egy évet kell udvarolni a szexért az baj….
Nem kutya vagyok, hogy ha ügyes kisfiú vagyok lesz szex…
Én úgy tudtam a nő is élvezi a szexet van oragzmusa… Ez nem jutalom falat..
Vagy kívánja vagy nem"
Na, ebből gyönyörűen látszik, hogy a kérdezőnek oroszlánrésze van abban, hogy megszűnt az intimitás a felesége és közte. Ez a hozzáállás öli ki a vágyat a nőkből a partnerük iránt. Nulla szeretet, nulla odafigyelés, nulla belefektetett energia. Minek dugjon egy olyan hapsival, aki leszarja? Aki azt is leszarja, hogy visszahódítsa? Ha nem értékeli a feleségét, azt a nőt, aki a gyerekét neveli, akkor mégis hogy várja el, hogy ez a nő kívánja és szexelni akarjon vele, ha ennyire semmibe veszi?! Szomorú, hogy valaki 45 évesen ennyire nem ért meg agyilag, hogy felfogja, hogy a tartós és jó szexuális élethez egy kapcsolatban a szeretet és az odafigyelés a kulcs. Ha ez nincs meg, akkor a házastárs részéről nem lesz vágy iránta. Ennyi. És igen, a nő is élvezi a szexet és van orgazmusa, de csak azzal, akit kíván. Szóval "kedves" kérdező, téged nem kíván az asszony, mert a hozzáállásod aláásta a korábbi vonzerődet. Én a helyedben magamba szállnék, és elgondolkodnék, hogy hogyan hozhatnám helyre a dolgot. Persze, tudom, te már csak szeretőt keresel, pont azért, mert egy lusta disznó vagy, helyre hozni a házasságodat.
És kedves 21-es, a kérdező saját magát minősíti a kommentjein keresztül.
Bocsánat de ezt mind Te látod bele.
És igaza van a kérdezőnek,a szex a nő érdeke is, nem pedig fegyver..
Én vagyok a 21-es,és normális hangnemben kritizáltam, hogy egyoldalúan itélsz, csak a nő javára kiforgatva .
És most engem is minősítgetsz.
Nagyon jó barátom csont ilyen szituban él,évek óta.
Végig néztem mennyit próbálkozott hogy megváltozzon a felesége hozzáállása.
Voltak a Hevesi Krisztinánál is, de a nő nem kívánja a szexet, akkor sem ha virág csokorral megy haza,és romantikus estét tervez.
Ilyen jó, akkor csináljuk, libidó romboló módon hajlandó csak .
Az meg nem jó senkinek..
Gondolom ott is a pasi a hibás...Hisz a nő láthatóan nem lehet...
#25: Téged mégis hol minősítettelek? Szó sem volt rólad sehol.
Ahogy arról sem volt szó, hogy a szex fegyver. És mi az, hogy bárkinek is érdeke a szex? A szex nem érdek. A szex egy örömforrás, ami egy boldog házasságban akár libidó hiányában is tud működőképes lenni. A nagyon jó barátodéknál az egyik baj az lehet, hogy erősen rá vannak feszülve a szexhiány megoldására. A pasik annyiból hibásak, hogy legtöbbször ők erőltetik a szexet. És minél jobban erőltetik, annál rosszabb lesz a helyzet. A nők meg alapból jobban érzik a szavak és tettek mögötti valódi érzelmeket, vagy azok hiányát. Itt pedig elbukik a sok látszatpróbálkozás. Az igazi változást az hozhatná meg, ha a férfi őszintén úgy gondolná és kommunikálná a felesége felé, hogy bármire hajlandó érte (=feltétel nélküli szeretet). Ezzel a feleség fel tud szabadulni az elvárások súlya alól, és könnyedén visszatérhet a libidója. Kit ne tenne boldoggá, ha tudná, hogy a férje feltétül nélkül szereti és bármire hajlandó érte?! Nincs az a nő, aki ne bolondulna bele ismét a férjébe, ha érezné, hogy az imádja őt. Ez meg egyenes úton vezet a szexhez. Még akár akkor is, ha egészségügyi probléma miatt nincs libidója. Mert örömöt szerezni annak, akit szeretünk és viszontszeret, az sehogyan sem illúzióromboló.
Az egész egy nagy bla bla, hogy az általam ismert helyzetben is ,miért inkább a férfi a hibás!
Paneleket pufogtatsz, mindezt azért hogy ne hogy már a nő legyen bármelyik estben a hibás.
Nulla információra inkább feltételezel ,csak ne keljen kicsit sem objektívnek lenni.
Abból hogy a kérdező nem akar pitizni, hol jött le hogy nem probált meg kedvesen, romantikusan, vagy időben kommunikálva közeledni a feleségéhez? Csak mert ezt vágtad a fejéhez.
A barátomról mit tudsz, azon kívül amit megosztottam Veled?
De a feleséget mosdató, általános panelt pufogtató véleményed van ismeretlenül is...
Én arra hívtam fel a figyelmed, hogy ne hogy már ennyi infóból keresztre feszítsünk valakit a gyakorin, hogy Vele van csak a baj, (még ha férfi is az illető)mást meg azért mert neki is pin@ja van, védjünk meg ,mikor nem tudjuk tényleg mi a helyzet.
Én abból az infoból szoktam véleményt alkotni, amit elém tárnak, nem pedig amit gondolni akarok ,mert az közelebb van a világképemhez...
És de, a szex ,mint a kapcsolat egyik, ha nem legerősebb alappillére, ergo baromira minkét fél érdeke hogy az müködjön ,és lehetőleg jól működőjőn.
Egyetlen egy pontban sem tértél ki a kérdező,vagy a barátom feleségére mint másik félre, akinek esetleg van némi hibája ebben!
Sőt, még áldozati szerepbe is tetted őket..
Innen mindem amit a kérdezőhöz, vagy az én barátom történetéhez fűztél, csak a Te feltételezésed, mert valószínűleg rosszul néz ki számodra leírva hogy bizony a nők is tudnak maguktól ,ok nélkül, vagy legalábbis nem a férfi hibájából ilyenek is lenni..
24#
Gyönyörűen az látszik, hogy gőzöd sincs mi a szitu….
Több mint fél évig kedves és oda adó voltam szex nélkül is…
Szerinted 10 évet kell egy szexért udvarolni fél év nem elég??????
Sajnálom a be savanyodott életed…
Itt írogatsz és azt se tudod mi a szitu??
De tudod mit már volt nő akitől 1 hónap alatt több kedvességét kaptam mint othon..
Miért nem válok el??
Semmi közöd hozzá
Meglátjuk tényleg elköszöntél e :)
" Egy kapcsolat két emberen múlik."
Igen ,de ez eddig neked nem igazán tűnt fel mert csak a férfit ékezted, mindkét helyzetben!
"Ha megromlik, és nem együtt keresik a megoldást, hanem pl. itt a gyakorin keresgél az egyik fél szeretőt, akkor bizony ő nagyon is hibás a helyzet kialakulásában és fenntartásában"
Nem tudjuk. Nem tudod Te sem mióta tart ,és mi vezetett idáig, de továbbra is felé hegyezed ki hogy Ő a hibás inkább...
Megteheted volna hogy konkrétan kifaggatod, és azután mondasz ítélete ,de ezt nem tetted meg...
"Mivel a kérdező csak arról írt, hogy neki jár a szex, de semmi olyasmit nem említ, hogy neki a kapcsolatuk is fontos lenne, így elég egyértelmű a helyzet"
Az hogy nem írta meg hogy mi vezetett idáig, nem jelenti azt hogy ő a kizárólagos hibás-a patás ördög. Továbbra sem tudod az okokat, felétlezgetsz,persze kizárólag a férfiak felé negatívan, és ezeket a saját gondolatokat általános igazságként állítod be...
"Nem írtam sehol, hogy a feleség semmiben sem hibás, hiszen erről nincs infóm."
Ahhoz képeszt hogy nincs infod, (a férfi hibáiról meg főleg sincsen),elég szépen a férfiak ellen mondtál véleményt mindkét esetben! Egy sort sem pazaroltál arra hogy lehet esetleg hibás a férfiakon kívül más is.
Lásd az én barátom történetére írt válaszodat:
". A nagyon jó barátodéknál az egyik baj az lehet, hogy erősen rá vannak feszülve a szexhiány megoldására. A pasik annyiból hibásak, hogy legtöbbször ők erőltetik a szexet. És minél jobban erőltetik, annál rosszabb lesz a helyzet."
Eddig csak az jött le hogy a barátom a hibás,és erőlteti és innen:"
A nők meg alapból jobban érzik a szavak és tettek mögötti valódi érzelmeket, vagy azok hiányát. Itt pedig elbukik a sok látszatpróbálkozás. Az igazi változást az hozhatná meg, ha a férfi őszintén úgy gondolná és kommunikálná a felesége felé, hogy bármire hajlandó érte (=feltétel nélküli szeretet). Ezzel a feleség fel tud szabadulni az elvárások súlya alól, és könnyedén visszatérhet a libidója"
úgy mész tovább hogy szegény csaj, ha a barátom még ennél is többet próbálná beletenni(amiről nem is tudod továbbra sem, hogy mennyit próbált eddig,ergo látatlanban is a nő az áldozat,a férfi a hibás) ,vagy igazi volna a próbálkozás (hisz Te tudod hogy a nő nem lehet hibás,hanem a barátom,az ismeretlen férfi az,mert tuti nem szereti eléggé :D ) akkor a nő rögötön megváltozna...Ergo ebben a helyzetben is a férfi a hibás,aki nem próbálkozik eléggé kitartóan, ügyesen stb...
" És látom, neked nagyon betalált belőle valami, különben nem próbálnál ilyen elánnal hitelteleníteni. :)"
Nos ,egy kis személyeskedés mindig jól jöhet érv helyett..
Nem kell hitelteleniteni ,megtetted magad hogy nulla információból csak az egyik oldal felé voltál képes folyamatosan negatív véleményt tenni. Tetted ezt az én barátommal is , akivel kapcsolatban leírtam egy kis szeletet hogy mennyit rakott bele hogy minden jól működjön..(ergo mindegy ki mit mond neked ,csak a férfi lehet a hibás továbbra is).Ennyit a hitelességről...
"Nincs ezen mit tovább ragozni, hiszen ha szeretnék egymást, és szeretnék helyrehozni a kapcsolatukat, akkor a férj nem itt tenné fel a kérdést, hogy honnan akasszon le egy szeretőt.Ergo anyagi érdekek miatt eléldegél a feleségével, miközben picsog, hogy nincs kivel kefélnie. Ez ám az igazi férfi! "
És megint csak a férfi a hibás!:D
Anyagi részről pont írt ,a feleségét ő tartja el..."Ő nem igényel semmit, válni nem akar mert én tartom el…"
Vagy átugrottad, vagy nem tartod hihetőenk, vagy csak inkább jobb ez igy a lelkednek.
Mondjuk azt is kérte hogy:"Igazából nem rosszindulatú tanácsra van szükségem mert senki nem ismeri az életünket…"
De Te,mint a téma felkent szakértője (ha már személyeskedünk:D ) ezzel nem foglalkozol, és úgy viselkedsz mint aki mindent is tud az egész storyról, ezért is döntötted el ki a hibás..:D
"Na, pusszantás!"
Szia cicus! Szép estét neked is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!