Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 éves férfi vagyok. Más házasságba is előfordul, hogy közös hitel, és közös gyerek miatt a válás bonyolult és nehezen kivitelezhető de már szex és intimitás nincs?
Kérdezem azokat a nőket ki hogy oldja meg ezt az élethelyzett?
Én a szexet heti egyszer igényelném,
Lehetséges normális szeretőt találni?
Nem akarok minden héten új partnert egy normális bőven elég..
Ez nagy igény?
Van ilyen nő egyáltalán?
Nehezen
Pláne ha nem is akarod
Te tudod
"...hogy közös hitel, és közös gyerek miatt a válás bonyolult..." Ezt írod, de ez nem igaz. Aztán leírod, hogy valójában te tartod el a feleséged. Szóval az indokokat először saját magadba rakd rendbe és aztán szépen kapjál a fejedhez, hogy bizony ezt te magad okoztad elsősorban.
A kérdésedre pedig a válasz: a szerető mindig csak időleges, alkalmi dolog, akkor is ha nem csak egyszer jártok össze. A te életedet meg csak tovább bonyolítaná.
Amire neked szükséged van az egy főiskolás csaj, akit pénzelsz azért, hogy a torkába dugd a farkad heti egyszer. Erre meg vannak oldalak ahol megtalálod őket, diszkréten. Sok sikert.
Nem hinném, hogy erre lenne szükségem… főleg nem egy fiatal nőre…
A másik az ha egy nőnek egy évet kell udvarolni a szexért az baj….
Nem kutya vagyok, hogy ha ügyes kisfiú vagyok lesz szex…
Én úgy tudtam a nő is élvezi a szexet van oragzmusa… Ez nem jutalom falat..
Vagy kívánja vagy nem
Írtam neked
49 N
Hasonló helyzetbe vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!