Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek szokott olyan lenni hogy nagyon kanosak vagytok, de nincs energiátok a szexhez, ezért inkább magatoknak megoldjátok, minthogy a párotokkal?
Én ki szoktam verni magamnak , hogy ne kelljen szexelnem párommal .
Ugyanis én már nem akarok szexelni , nem érdekel , nem indít be , meguntam .
Azt sem bánnám ha párom mással oldaná meg a szexet .
F .
"Férfiak nektek szokott olyan lenni hogy nagyon kanosak vagytok, de nincs energiátok a szexhez, ezért inkább magatoknak megoldjátok, minthogy a párotokkal?"
Igen, szokott ilyen lenni. Persze valaki ilyenkor is mindig erőlteti, hogy a párjával oldja meg, de nálam a szex egy kölcsönös örömszerző tevékenység, alapvető hozzá, hogy legyen energiám rendesen odafigyelni a másikra.
"Annyira még nem voltan sosem fáradt, hogy szexre ne lett volna erőm. Biztos nem fogom magamnak megoldani, ha nővel is lehet."
Aki még sosem volt fáradt a szexhez, az vagy még sosem volt igazán fáradt, vagy még sosem szexelt.
Nem.
A szexre mindig van erőm. Legfeljebb fekszem, és hagyom, hogy neki és nekem is jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!