Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex nők! Van köztetek olyan akinek a férje, párja nem engedi hogy nővel is legyen? Ez zavar benneteket, vagy esetleg megoldjátok a tudta nélkül? Egy olyan pasi jobb lenne akit ez nem zavarna?
Van
Nekem a barátom nrm szeretne h lánnyal legyek mert rohadt féltékeny típus
Engem nagykn zavar
És akkor is ki akarom próbálni csak meg nem találtam lányt hozza
Köszönöm a válaszod!
Mondhatjuk hogy pont kifogtad a pároddal?
Pedig a pasikat ez nem szokta zavarni, ha az én párom is kiszeretné próbálni egyáltalán nem zavarna mert szerintem a nők közötti szex nagyon szép és érthető mivel nagyon szépek vagytok!
Ezért szinte teljesen természetes dolog nálam, nem is kéne titkolni még a hajlamot sem mint ahogy sok nő teszi!
Sajnálom hogy így van vele a párod.
Én régebben voltam lánnyal szexuálisan,jó élmény volt.
Jelenleg van párom és nem engedi,hogy lánnyal legyek.
Köszi neked is 5-ös a válaszodat.
És nem rossz most neked így hogy vágynál egy újabb kalandra , de a párod nem engedi?
Arra esetleg gondoltál , hogy nem mondod meg neki és úgy teszed meg?
Már kezdem azt gondolni hogy csak engem nem zavarna ha biszex nő lenne a párom és ha nővel szeretne lenni én elengedném, csupán annyit kérnék hogy mindég legyen őszinte és beszéljünk egymás vágyairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!