Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akit nem zavar ha mellette van barátnőm?
Engem ez egyáltalán nem zavar, sőt izgat, de egy másik férfi közeledése, flörtölése, bókolása nagyon tud zavarni.
33/F
A barátnőm is biszex. Heti egyszer összebújik a barátnőjével. Egyáltalán nem zavar, sőt ... szex közben részletesen beszámol arról mit műveltek egmással, mit érzett közben, ez nagyon izgat.
Felvetettem neki a hármast, fanázia szintén nagyon izgatja, szex közben fantáziál róla hogy mit művelnénk egymással, de nem akarja megvalósítani. Azt mondja nagyon nem tetszene neki ha előtte másik nőt kényeztetnék.
Abban benne lenne hogy felmenjek a barátnőjéhez és megdugjam úgy hogy ő nem látja.
Nekem ő pont elég, maximálisan kielégít mindenben amit csak szeretnék, akkor mért kurjam a barátnőjét is.
A hármas más miatt lenne izgalmas. Csak szimplán megdugni a barátnőjét az nem izgat annyira mert a csajom minden tekintetben sokkal jobb, olyan mint egy hurrikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!