Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges ha nő létemre mindennap kívánom a szexet ?
30. Nagyon nagy hülyeséget írtál.
Ha az orális szex el van nyújtva és van szeretgetés és minden is benne van, az a 2 óra igenis nagyon jó. Én igényelném is, de nem mindig fér bele, stb.
Mondjuk nekem a libidóm a napi 4-5 szexet is bírná. Egy hét kihagyás után már "annyira pangok", mint egy rossz "drogos".
#31 "Ha az orális szex el van nyújtva és van szeretgetés és minden is benne van"
Na, pontosan ezt írtam, köszönöm, hogy megerősítetted egy (újabb) példával:
"a reszelek egy kicsit, aztán pihenek, simogatok, kifújom magamat, aztán nyalakodok, felállítom megint, aztán folytatom a reszelést, az nem "egy-két órás szex", hanem tipikusan a 40+-os korosztály alibizése."
A másik, amit írtam: a szexbe nem vesszük bele a vetkőzéstől a zuhanyzásig és az utána elszívott cigiig A-Z-ig mindent, mert akkor persze, hogy "egy óra".
Ez olyan, mint a gátizomtól mért péniszhossz. Lehet vele hencegni, csak gyakorlati értelme nem mutatkozik meg.
A 2 óra azért szerintem is túlzás, de 1 óra simán van egy normális szex, leírok egy saját példát:
15 perc elő-előjáték(csókolózás, simogatások)
25 perc nyalás(ha lassabban élvez el)
10 perc szopás
10 perc dugás
Én is tudnék minden nap szexelni egyszerűen imádok a párommal,de ő szerinte se normális ez😆
Pedig “anno” emlékszem naponta csináltuk…régi szépidők
A 2 órás maszatolás, és az 5 perces gyorstüzelés között van ám köztes út, papi.
38. Nem papi vagyok, hanem egy szexuálisan felvilágosult nő, akit ráadásul érdekel is a téma.
A minőség nem annál kezdődik, amire te gondolsz. A kutyák is sokat próbálkoznak, tudod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!