Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges ha nő létemre mindennap kívánom a szexet ?
Szerintem meg beteges!!!
Egyik ember sem szex gép..
Érző hús vér emberek vagyunk..
A szex fontos de nem minden
45F
Nem elég….
Legyen heti 3 de az tartalmas és kiadós…
Nem 5 pereces ember vagyok mit a többség..
Nekem kell 1-2 óra egy nővel
Elárulok egy titkot: egy nő sem élvezi a 2 órányi szexet. Egy óra után már az ember már halálra unná magát.
15-20 perc teljesen kielégítő idő, és nem válik dögunalommá.
Persze, tudom én, nem vagyok naiv, a felvetés eleve csak költői gondolat; akik erre hivatkoznak mások előtt, hogy ugyan alig bújnak ágyba, de "inkább a minőségi, 1-2 órás" aktusokat részesítik előnyben a mennyiséggel szemben, rendszerint a zoknilevételt és a zuhanyzást is beleszámolják ebbe az "aktusba".
A valóság az, hogy 2 óráig nem lehet, és nem is volna egészséges fenntartani az erekciót. Persze, ez nincs is így azoknál, akik erre hivatkoznak... De akkor tisztázzuk is: a reszelek egy kicsit, aztán pihenek, simogatok, kifújom magamat, aztán nyalakodok, felállítom megint, aztán folytatom a reszelést, az nem "egy-két órás szex", hanem tipikusan a 40+-os korosztály alibizése.
-------------
"És ők azok, akik ha valaki "csak" heti 2 -szer szexel, azt lesajnálják."
Én inkább pont nálad érzek itt némi keserű rosszmájúságot azokkal szemben, akik többször bújnak ágyba hozzád képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!