Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan férfi, aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, aki nem menne bele egyéjszakásba szingliként? Akkor sem, ha lenne rá lehetősége?

Figyelt kérdés

Nekem nem volt még, nem is vágytam rá, de ha nincs ilyen férfi meg nem számít egy két alkalom, ha utána rájössz, hogy ezt nem szeretnéd, akkor én minek "tartogatom" magam?

Ha utána a későbbi komoly kapcsolatot már úgysem befolyásolja, hiszen addigra már kiélte magát/rájött, hogy ez nem érték számára.

2023. okt. 31. 09:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#8 nem semmi. Hány éves korosztály? Ők mit mondtak, miért vannak ellene?
2023. okt. 31. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:

Sosem volt egyéjszakás kalandom, de nem is vágyom rá. Ha kapcsolatban vagyok, akkor szexelek, érzelmek nélkül nem menne. Marad a kezem.

31/F

2023. okt. 31. 12:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Ritkaság. Köszi, hogy írtál!

27/L

2023. okt. 31. 14:50
 14/15 Rex Hunter ***** válasza:
Én nem megyek bele akárkivel. Csak olyannal akivel megvan a kölcsönös vonzalom, jól érzem magam a társaságában, jó beszélgetni vele és fejben is ott van.
2023. nov. 1. 18:17
 15/15 anonim ***** válasza:

“ #8 nem semmi. Hány éves korosztály? Ők mit mondtak, miért vannak ellene?”

Nem volt időm kifejteni, leírom. Mindannyian 20as éveink elején voltunk. Ők kicsit érzelmesebb, érzékenyebb srácok, sokmindenben hasonlítottak. Sok és elég jó duma, illetve sok lelkizés. Valahogy azon a véleményen voltak, hogy komoly szerelem is kell, stb. Én közben faltam a csajokat, rengeteget flörtöltem, ebben a kontextusban is voltak ilyen eszmefuttatások köztünk. A különbség a 2 srác között az volt, hogy az egyik nagyon céltudatos, rámenős volt a maga módján, és kiszemelte az egyetemen az egyik legokosabb, leginteligensebb, kifejezetten szép csajt. Mondhatnám így is: nagyon szúrtam volna én is. Magamban nevettem rajta kicsit. Annyit mondok, hogy már férj-feleség. A másik srácnak most sincs senkije. Belőle hiànyzik a rámenősseg, de túl sok a lelkizés. Nem szeretik a csajok, tucatnyi csajnál friend zone-ba volt emiatt.

2023. nov. 1. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!