Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lesz egy férfi a discoba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy férfi a discoban a nőknél sikeres?

Figyelt kérdés

Ott nagyon nem számít a "duma", az intelligencia vagy a humor, mert kb semmit sem lehet a hangos zenétől beszélgetni és még a villogó fények és tömeg miatt az alkatát sem lehet pontosan felmérni.

De mégis mik azok a dolgok, amitől egy férfi szimpatikussá, esetleg szexuálisan vonzóvá válik egy nő számára a szórakozóhelyen?

Köszönöm a válaszokat.

2022. aug. 11. 10:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Külső,kiállás,magabiztosság,egy bulin ne legyél zsugori hívd meg egy italra

Ha 100kg hordó hasú,bojler testű 30-40+ pasi vagy egy szalagavatói bulin akkor ne is próbálkozz semmi esélyed.

Én utoljára akkor voltam discoban,mikor covid után kezdtek újra kinyitni az ilyen szórakozóhelyek.

pultnál várakoztam mellettem egy lány is várakozott.oda fordultam hozzá sinopharmos vagy sputnikos vagy?

- kérdeztem tőle,mosolygott -pfizeres vagyok,

-akkor te különleges lány vagy.

utána meghívtam egy italra,beszélgettünk táncoltunk csókolóztunk

nemtudom félre ne értsed nem nagyképüségből,de nekem sose okozott gondot lányokkal beszélgetni,ismerkedni csak úgy jön magától

2022. aug. 11. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!