Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sikeres a csajoknál ez a módszer?
Figyelt kérdés
Ha buliba vagy valahol olyan helyen, ahol nyitottabbak a csajok, odamenni hozzájuk, elkezdeni beszélgetni velük, és nem mellebeszélve direkt módon, de udvariasan úri ember módjára rátérni a szexre gyorsan, hogy szeretné kényeztetni, eltteni vele egy éjszakát stb. Nem a nyomulós módon, meg nem is a dugjunk szöveggel, hanem diszkréten. Ez sok próbálkozásból egyszer jó eséllyel összejöhet?2022. júl. 8. 20:46
3/8 anonim válasza:
Fesztiválon úgy sikerült, hogy egyik este csak beszélgetve, ismerkedve a sátrak között az úton találkozva tök random leszólítva őket, másnap pedig megint arra menve épp pont megint ott voltak, és akkor már a lényegre térve szinte pár perc beszélgetés után mentünk is szobára, vagyis a sátramba.
5/8 anonim válasza:
Életembe nem próbálkoztak így nálam, de nem tudom elképzelni hogy tetszene. Beszélgetünk, ismerkedünk, esetleg megiszunk valamit. Aztán ha kérdezi van-e kedvem felmenni hozzá akkor ha a válasz igen akkor mind a ketten tudni fogjuk merre hány méter. Felnőtt emberként nyilván nem pizsipartit akarok én se. Ha meg nem, az is egyértelmű.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem sokan mennének így bele szexbe valóban, de ehhez igen nyitottnak és alkalmazkodónak kell tudni lenni. Férfiként mondom, hogy nekem sem feltétlenül menne első látásra a szex egy lánnyal, mert nem a legmagasabb az önbizalmam, és nekem is kell egy kis idő az egymásra hangolódásra, de el tudom képzelni hogy egyik lánnyal gyorsabban megy mint a másikkal.
8/8 anonim válasza:
Jól látod nagyon sok próbálkozásból összejöhet, de hanyagold a nyálaskodó "kényeztetnélek" szöveget. Ha rapid vagány módon dugni akarsz akkor csináld tökösen. Nem mindegy hogy majd a gatyádba csinálsz balfék módon csinálod, vagy megfelelő kisugárzással. Utóbbi esetben is sok száz próbára fog jutni egy igen.
Szóval haver' ha elég tökös vagy akkor mész és csinálod, nem pedig lamentálgatsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!